Zenóbia

Zenóbia

Zebra puding idiótáknak

Bejegyzés alcíme...

2013. május 19. - Zenóbia

Nekünk simán el lehet ezt adni, hogy nézd már de szép zöld doboz, és zebra mosolyog rajta, hát milyen jó fej már, vigyorgó zebra, és puding lesz belőle, az csak jó lehet, vegyük meg. Aztán szolgáljuk fel egy ünnepi vacsi (téliszalámis szendvics chilis sajttal, főtt tojással, retekkel) után desszertnek, hogy tovább fokozzuk a kulináris élvezeteket, meg a röhögést.

Zebrapuding

Hozzávalók:

- egy doboz Dr. Oetker zebra puding (most látom, van belőle tigrises is, elvesztünk)

- 6 dl tej

Bontsuk ki a dobozt. Vegyük ki belőle a két féle pudingporos zacsikat. Borítsuk őket egy-egy tálba. Keverjük simára 3-3 dl tejjel. Verjük fel habverővel, ha van két habverőnk, akkor verhetjük egyszerre a kettőt is, így lesz az élet csupa móka és kacagás. Besűrűsödnek. Vegyünk elő tetszés szerinti formájú poharakat, és ügyesen rétegezzük bele a kétfajta krémet. Ha kész, csodálkozzunk rá, hogy jééé, zebra! Szórjuk meg a tetejét díszgyöngyökkel-tortadarával-zsemlemorzsával azzal ne, majd mutassuk meg a madárnak, akinek úgy ránézésre tetszik a dolog:

zebrapuding3.jpg

Tegyük hűtőbe. Evés közben a díszbigyók agyrázkódás közeli állapotot okoznak, amit kellemesen ellensúlyoz a puding krémessége. Idióta pudinghoz idióta poszt jár.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr475297335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

panka 2013.05.20. 12:08:22

De ezek bíznak benne! Füzetet is adtak ki hozzá, amivel az óvodásokat hülyítik, és amitől a lányom vágyainak netovábbja lett, én meg erőlködök itt a citromfű pesztós epres sütivel, bah :D

Azanna 2013.05.21. 22:39:56

hát ez nagyon édes:D

Zenóbia 2013.05.22. 13:05:55

@panka: Nem hiába bíznak benne, ha még mi is megvesszük, pedig gyerekünk sincs! :D én nem tudom mi lesz velünk, ha lesz... :)
süti beállítások módosítása