Zenóbia - Utolsó kommentek
blfr2@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://zenobia.blog.hu/2014/02/05/citromos_kocka/full_commentlist/1#c37342290
Válasz erre: Citromos kocka
2019-06-22T17:55:48+02:00
2019-06-22T17:55:48+02:00
Bajgal
http://blog.hu/user/167309
Ez egy nagyon finom süti :) Köszi a receptet :)
https://zenobia.blog.hu/2013/03/20/ludlab_749/full_commentlist/1#c37201758
Válasz erre: Lúdláb
2019-05-18T16:03:32+02:00
2019-05-18T16:03:32+02:00
zsuzsanon2
http://blog.hu/user/873727
Régóta keresek egy lúdláb receptet, ami pont olyan, amit a nagymama készített, és nem hagyott ránk. Mert fejből tudta. És igen! Ez az! A többi meg sem közelíti! KÖSZÖNÖM!!!!<br />
Azóta csak ezt sütöm! Isteni!
https://zenobia.blog.hu/2015/12/15/zserbo_717/full_commentlist/1#c34352579
Válasz erre: Zserbó
2017-12-25T09:37:36+01:00
2017-12-25T09:37:36+01:00
Lévay Zolika
http://blog.hu/user/1316983
imádom a jó zserbot.
https://zenobia.blog.hu/2012/12/19/diotorta_135/full_commentlist/1#c32487363
Válasz erre: Diótorta
2017-02-21T11:47:00+01:00
2017-02-21T11:47:00+01:00
MissMarple2
http://blog.hu/user/312327
szia, mekkora tortaformába való ez az adag?
https://zenobia.blog.hu/2017/01/20/padlas_322/full_commentlist/1#c32302652
Válasz erre: padlás
2017-02-05T08:54:44+01:00
2017-02-05T08:54:44+01:00
Jenő Osváth
http://blog.hu/user/1133338
Nem ehetünk már több szilvás gombócot önfeledten?! <br />
Remélem jól értelmeztem.
https://zenobia.blog.hu/2016/12/31/pezsgot_130/full_commentlist/1#c32059705
Válasz erre: Pezsgőt
2017-01-01T02:58:09+01:00
2017-01-01T02:58:09+01:00
gabuschka
http://blog.hu/user/924849
Én támogatom a havi három posztot, egy lehet a Csengetett Mylordról is. :-)
https://zenobia.blog.hu/2015/06/24/almas-szilvas_pite_karamell_ontettel/full_commentlist/1#c32032289
Válasz erre: Almás-szilvás pite karamell öntettel
2016-12-27T15:21:36+01:00
2016-12-27T15:21:36+01:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/06/24/almas-szilvas_pite_karamell_ontettel?full_commentlist=1#c32015181" class="reply_nick_16130" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 32015181 );">@isolde</a>: Óh, szeretem a hagyományokat, legalábbis az ilyeneket mindenképp! :) és kellemes ünnepeket, boldog új évet, tavaszt gyorsan, meg minden. :)
https://zenobia.blog.hu/2015/06/24/almas-szilvas_pite_karamell_ontettel/full_commentlist/1#c32015181
Válasz erre: Almás-szilvás pite karamell öntettel
2016-12-23T16:21:52+01:00
2016-12-23T16:21:52+01:00
isolde
http://blog.hu/user/16130
in progress ismét :)
https://zenobia.blog.hu/2016/09/19/cekla_973/full_commentlist/1#c31349883
Válasz erre: Cékla
2016-09-29T13:42:18+02:00
2016-09-29T13:42:18+02:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
</html>
https://zenobia.blog.hu/2016/09/19/cekla_973/full_commentlist/1#c31345091
Válasz erre: Cékla
2016-09-28T21:11:30+02:00
2016-09-28T21:11:30+02:00
retinax
http://blog.hu/user/511646
Még mindig nem szeretted meg? Eh, nem változtál semmit :D
https://zenobia.blog.hu/2016/08/04/lehet_megis/full_commentlist/1#c30968594
Válasz erre: lehet mégis
2016-08-10T20:56:22+02:00
2016-08-10T20:56:22+02:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2016/08/04/lehet_megis?full_commentlist=1#c30941796" class="reply_nick_924849" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 30941796 );">@gabuschka</a>: jaaaajjj, de jó ezt olvasni, nagyon köszi :) igyekszem sűrűbben, egyelőre süti nélkül, vagy ha felmérgesedek, sütök valamit fél kg cukorral :D
https://zenobia.blog.hu/2016/08/04/lehet_megis/full_commentlist/1#c30941796
Válasz erre: lehet mégis
2016-08-06T22:52:22+02:00
2016-08-06T22:52:22+02:00
gabuschka
http://blog.hu/user/924849
Mindig alig varom, hogy irj! Jöhetne sürübben, sütivel vagy anelkül. <br /><br />
Amugy azt mar en is eszrevettem, hogy mostanaban csak mindenmentes recepteket lehet talalni..
https://zenobia.blog.hu/2015/12/23/csokoladepudingos-meggyes_pite/full_commentlist/1#c30453072
Válasz erre: Csokoládépudingos-meggyes pite
2016-06-03T16:52:37+02:00
2016-06-03T16:52:37+02:00
albekerk
http://blog.hu/user/1093608
Hééé, elmaradt az elmaradhatatlan Wham sláger!!?? (Tudom, így fél évvel később már hótmindegy, de akkor se hagyom szó nélkül :P)
https://zenobia.blog.hu/2016/05/24/a_reggeleket_ne/full_commentlist/1#c30397042
Válasz erre: A reggeleket ne
2016-05-29T22:06:25+02:00
2016-05-29T22:06:25+02:00
Primilla
http://blog.hu/user/977983
Ha a hangulatod szar is reggelente, attól függetlenül továbbra is úgy írsz, mint egy istennő. Ebben az esetben meg ki nem szarja le a legnapsugarasabb királylányságot?
https://zenobia.blog.hu/2016/05/04/jegeso_napsutes_448/full_commentlist/1#c30374694
Válasz erre: Jégeső/napsütés
2016-05-26T13:45:19+02:00
2016-05-26T13:45:19+02:00
Jenő Osváth
http://blog.hu/user/1133338
Coelho?
https://zenobia.blog.hu/2016/05/11/szinezokonyv/full_commentlist/1#c30368718
Válasz erre: Színezőkönyv
2016-05-25T16:56:47+02:00
2016-05-25T16:56:47+02:00
Jenő Osváth
http://blog.hu/user/1133338
Erről eszembe jut egyik világhírű kortárs, underground költő verse:<br /><br />
Jenø Osvåth: Szeretem<br /><br />
Zenóbiának nagy, hihetetlen színekre festett falai vannak.<br />
Nekem tetszik<br />
a hihetetlen színekre festett fal.
https://zenobia.blog.hu/2016/05/04/jegeso_napsutes_448/full_commentlist/1#c30258636
Válasz erre: Jégeső/napsütés
2016-05-09T16:52:37+02:00
2016-05-09T16:52:37+02:00
ajmfebulosz
http://blog.hu/user/657257
ha nem fogyna el a nutella, agusztusban jovok es megeszem :) en valamennyire orulok, hogy most mar ehesen is lehet olvasni a blogodat :D puszi
https://zenobia.blog.hu/2016/05/04/jegeso_napsutes_448/full_commentlist/1#c30226204
Válasz erre: Jégeső/napsütés
2016-05-04T22:12:54+02:00
2016-05-04T22:12:54+02:00
retinax
http://blog.hu/user/511646
Na de hát ez az élet, a változás! Emberek, hobbik, dolgok jönnek, tartanak egy darabig, aztán mennek. Ez az élet, és ez így van jól. Sose sajnáld, a műved megmarad.
https://zenobia.blog.hu/2016/04/01/elvagolag_304/full_commentlist/1#c30188158
Válasz erre: Elvágólag
2016-04-29T21:08:04+02:00
2016-04-29T21:08:04+02:00
Bartush
http://blog.hu/user/237140
Én nem bánom sem ha vicceset írsz, sem ha receptet osztasz meg. Már egy csomó mindent megsütöttem tőled, és jók. Most hétvégére is receptet vadászni jöttem.
https://zenobia.blog.hu/2016/04/01/elvagolag_304/full_commentlist/1#c30155716
Válasz erre: Elvágólag
2016-04-25T11:34:03+02:00
2016-04-25T11:34:03+02:00
csalány
http://blog.hu/user/72405
Mindenképp írj!<br />
Jó időnként vinnyogva röhögni :-)
https://zenobia.blog.hu/2016/04/01/elvagolag_304/full_commentlist/1#c29917066
Válasz erre: Elvágólag
2016-04-02T21:15:13+02:00
2016-04-02T21:15:13+02:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2016/04/01/elvagolag_304?full_commentlist=1#c29911458" class="reply_nick_1093608" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 29911458 );">@albekerk</a>: ójajj :D nagyon köszönöm, igyekszem hozni továbbra is! :)
https://zenobia.blog.hu/2016/04/01/elvagolag_304/full_commentlist/1#c29911458
Válasz erre: Elvágólag
2016-04-02T00:06:53+02:00
2016-04-02T00:06:53+02:00
albekerk
http://blog.hu/user/1093608
Jajj, dejó!!!! :) Én ennek a fejleménynek nagyon örülök! Egyelőre 2012 év közepén járok a posztjaid olvasásban és egyre több a süti. Szeretem, amikor magadról írsz olyan eszement stílusban, hogy vigyáznom kell, nehogy a kollégák meghallják, hogy hangosan röhögök. :)
https://zenobia.blog.hu/2016/03/21/kakukkfuves_csavart_stangli/full_commentlist/1#c29834168
Válasz erre: Kakukkfüves csavart stangli
2016-03-22T17:11:46+01:00
2016-03-22T17:11:46+01:00
háténimmár
http://blog.hu/user/363104
<a href="http://zenobia.blog.hu/2016/03/21/kakukkfuves_csavart_stangli?full_commentlist=1#c29830710" class="reply_nick_274105" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 29830710 );">@aleb19</a>: +1<br /><br />
A kakukkfű meg pláne ilyen fűszer. A szárított kakukkfű helyett kb fűrészpor is használható, hasonló végeredménnyel :)
https://zenobia.blog.hu/2016/03/21/kakukkfuves_csavart_stangli/full_commentlist/1#c29830710
Válasz erre: Kakukkfüves csavart stangli
2016-03-22T10:46:42+01:00
2016-03-22T10:46:42+01:00
aleb19
http://blog.hu/user/274105
aki szaritott es csomagolt fuszernovenyt hasznal az amator aki blogban ezt ajanlja az fullban nyomja a kretent ...kerlek soha tobbe ne nyomd fullban a kretent<br /><br />
koszonettel :egy valodi szakacs
https://zenobia.blog.hu/2016/03/01/csokolades-meggyes_cupcake/full_commentlist/1#c29726212
Válasz erre: Csokoládés-meggyes Cupcake
2016-03-07T16:35:48+01:00
2016-03-07T16:35:48+01:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2016/03/01/csokolades-meggyes_cupcake?full_commentlist=1#c29686086" class="reply_nick_870123" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 29686086 );">@Jottó</a>: Szia, ne haragudj, hogy csak most, de amúgy igen, nem árt, ha hűtőben tartod, bár sztem egy napig simán elvan szobahőmérsékleten is.
https://zenobia.blog.hu/2016/03/01/csokolades-meggyes_cupcake/full_commentlist/1#c29686086
Válasz erre: Csokoládés-meggyes Cupcake
2016-03-01T17:30:30+01:00
2016-03-01T17:30:30+01:00
Jottó
http://blog.hu/user/870123
Még soha nem kevertem krémet sűrített tejből.. megkérdezhetem, hogy emiatt aztán hűtőben kell e tárolni a sütit?
https://zenobia.blog.hu/2016/01/13/almas_pite_930/full_commentlist/1#c29082842
Válasz erre: Almás pite
2016-01-13T11:35:38+01:00
2016-01-13T11:35:38+01:00
protézisesh
http://blog.hu/user/647466
vaj helyett sütőpapír a tepsi aljába<br />
nekem a felső tészta túl vastag<br />
de legalább van benne jó sok alma! <br /><br />
gyűlölöm a 2mm vékony almaréteget tartalmazó pitéket.<br /><br />
összességében eléggé nyálcsordító, gratula!
https://zenobia.blog.hu/2015/11/24/marcipanos_linzer_szivek/full_commentlist/1#c28660132
Válasz erre: Marcipános linzer Szívek
2015-11-25T13:06:57+01:00
2015-11-25T13:06:57+01:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/11/24/marcipanos_linzer_szivek?full_commentlist=1#c28655854" class="reply_nick_542928" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 28655854 );">@Jóléti Dán Kekszesdoboz</a>: :D és akkor kénytelen voltál végigolvasni? :) azért megijedtem, és gyorsan megnéztem, hogy te jó ég, nem lehetek akkora hülye, hogy nem írtam bele a marcipánt :D
https://zenobia.blog.hu/2015/11/24/marcipanos_linzer_szivek/full_commentlist/1#c28660116
Válasz erre: Marcipános linzer Szívek
2015-11-25T13:05:35+01:00
2015-11-25T13:05:35+01:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/11/24/marcipanos_linzer_szivek?full_commentlist=1#c28655518" class="reply_nick_910375" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 28655518 );">@Bacsó Berni</a>: hű, durva! :D azt én lehet, hogy már nem vállalnám az ép eszem megőrzése érdekében :)
https://zenobia.blog.hu/2015/11/24/marcipanos_linzer_szivek/full_commentlist/1#c28655854
Válasz erre: Marcipános linzer Szívek
2015-11-24T20:38:07+01:00
2015-11-24T20:38:07+01:00
Jóléti Dán Kekszesdoboz
http://blog.hu/user/542928
A páromnak felolvastam, de csak félig mire végül megkérdezte csiripelve, hogy "de hát hol van a marcipán?".
https://zenobia.blog.hu/2015/11/24/marcipanos_linzer_szivek/full_commentlist/1#c28655518
Válasz erre: Marcipános linzer Szívek
2015-11-24T19:34:40+01:00
2015-11-24T19:34:40+01:00
Bacsó Berni
http://blog.hu/user/910375
Én még a végén csokiba is mártom. Na úgy tényleg macerás.... De nagyon finom.
https://zenobia.blog.hu/2015/06/24/almas-szilvas_pite_karamell_ontettel/full_commentlist/1#c28616462
Válasz erre: Almás-szilvás pite karamell öntettel
2015-11-18T17:17:11+01:00
2015-11-18T17:17:11+01:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/06/24/almas-szilvas_pite_karamell_ontettel?full_commentlist=1#c28608642" class="reply_nick_16130" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 28608642 );">@isolde</a>: De jó, tök örülök, hogy megírtad! :) Meg annak is, hogy zseniális lett, persze! :)
https://zenobia.blog.hu/2015/06/24/almas-szilvas_pite_karamell_ontettel/full_commentlist/1#c28608642
Válasz erre: Almás-szilvás pite karamell öntettel
2015-11-17T15:08:18+01:00
2015-11-17T15:08:18+01:00
isolde
http://blog.hu/user/16130
Megcsináltam és zseniális lett, köszi :)
https://zenobia.blog.hu/2015/10/28/boszorkany_ujjak/full_commentlist/1#c28447982
Válasz erre: Boszorkány ujjak
2015-10-29T06:48:26+01:00
2015-10-29T06:48:26+01:00
within
http://blog.hu/user/951877
Mi a here az a halloween?
https://zenobia.blog.hu/2015/10/28/boszorkany_ujjak/full_commentlist/1#c28446112
Válasz erre: Boszorkány ujjak
2015-10-28T20:26:27+01:00
2015-10-28T20:26:27+01:00
sóskatáska
http://blog.hu/user/16877
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/10/28/boszorkany_ujjak?full_commentlist=1#c28445652" class="reply_nick_377690" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 28445652 );">@Hollandexxonvaldez</a>: kretén
https://zenobia.blog.hu/2015/10/28/boszorkany_ujjak/full_commentlist/1#c28445652
Válasz erre: Boszorkány ujjak
2015-10-28T19:24:28+01:00
2015-10-28T19:24:28+01:00
Hollandexxonvaldez
http://blog.hu/user/377690
Finom lehet de mivel Magyarországon nincs hellóvin,hanem Mindenszentek van,arra ugye nem sütivel készülünk,igy ez egy tök felesleges cikk.
https://zenobia.blog.hu/2015/09/04/makos_guba_pite/full_commentlist/1#c28015664
Válasz erre: Mákos guba Pite
2015-09-06T14:46:00+02:00
2015-09-06T14:46:00+02:00
ekat
http://blog.hu/user/207750
Hát őt nem kóstoltam, de az a dióhabos zseniálisan finom volt! :)
https://zenobia.blog.hu/2015/09/04/makos_guba_pite/full_commentlist/1#c27995142
Válasz erre: Mákos guba Pite
2015-09-04T11:49:59+02:00
2015-09-04T11:49:59+02:00
Krutzifix
http://blog.hu/user/158938
Most, amikor cukorstopp van az iskolai menzákon, 36 dkg porcukor??? Kifliből készítve is sikeres lehet? (Mintha az "eredeti" guba abból készülne, nem? Vagy ez csak sztereotípia?)
https://zenobia.blog.hu/2015/07/08/afonyas-pisztacias_keksz_326/full_commentlist/1#c27514124
Válasz erre: Áfonyás-pisztáciás keksz
2015-07-09T09:01:30+02:00
2015-07-09T09:01:30+02:00
Before
http://blog.hu/user/60411
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/07/08/afonyas-pisztacias_keksz_326?full_commentlist=1#c27512868" class="reply_nick_122954" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 27512868 );">@Advanced Flight</a>: szerintem teljesen kulturáltan néz ki. Esetleg fel lehetne dobni úgy, hogy nem a tésztába keverni a darabokat, hanem a kekszek tetejére szórni, kicsit belenyomni, de olyan sűrűn, hogy gyakorlatilag összefüggő felület legyen a keksz tetején.
https://zenobia.blog.hu/2015/07/08/afonyas-pisztacias_keksz_326/full_commentlist/1#c27512868
Válasz erre: Áfonyás-pisztáciás keksz
2015-07-08T23:11:37+02:00
2015-07-08T23:11:37+02:00
Advanced Flight
http://blog.hu/user/122954
Lehet, hogy finom, de konkrétan úgy néz ki, mintha már egyszer megették volna :-(
https://zenobia.blog.hu/2015/06/24/almas-szilvas_pite_karamell_ontettel/full_commentlist/1#c27473586
Válasz erre: Almás-szilvás pite karamell öntettel
2015-07-03T20:40:20+02:00
2015-07-03T20:40:20+02:00
gordine
http://blog.hu/user/449634
Megyek, veszek szilvát. Habtejszínem van :-)
https://zenobia.blog.hu/2015/04/09/szedres_brownie/full_commentlist/1#c27237844
Válasz erre: Szedres Brownie
2015-06-04T16:18:06+02:00
2015-06-04T16:18:06+02:00
ajmfebulosz
http://blog.hu/user/657257
nekem pont van egy olyan erkelyem, ahova rasut az emberre a nap, meg van hozza gintoic vagy rosé, es suthetsz nekem szulinapibarmit, en meg itatlak, na? juli 11-12 nemzetkozi baratnotalalkozo van ugy is nalam :)
https://zenobia.blog.hu/2015/05/28/baconos_stangli/full_commentlist/1#c27170648
Válasz erre: Baconos Stangli
2015-05-28T20:45:48+02:00
2015-05-28T20:45:48+02:00
Túrós (törölt)
http://blog.hu/user/469123
Ez veszélyesen jól néz ki!
https://zenobia.blog.hu/2012/03/30/parodontozis_5_6/full_commentlist/1#c27074618
Válasz erre: Parodontózis 5-6.
2015-05-18T21:06:19+02:00
2015-05-18T21:06:19+02:00
Kálnai Mihály
http://blog.hu/user/998576
Ezt a tortúrát én is végigcsináltam. 2 évig tartott. 6 fogamba került, 3 implantátumot kaptam. Most ultrahangos fogkefét használok. Ez biztosítja, hogy mégegyszer ne fordulhasson elő velem ilyesmi. Ha valakit érdekelne az ultrahangos fogkefe, ami megelőzi a fogak, és a fogágy betegségeit az írjon ide: sikerlesz@gmail.com vagy hívjon a 06209612511-en.
https://zenobia.blog.hu/2015/04/27/brownie_a_la_karancs/full_commentlist/1#c26891560
Válasz erre: Brownie a'la Karancs
2015-04-29T14:50:46+02:00
2015-04-29T14:50:46+02:00
HunMoiselle
http://blog.hu/user/556192
A Budapest-Bordeaux Lány nagyon örül, és megtisztelve érzi magát! :-)<br />
És nagyon tetszik neki Zenóbia brownie receptje is, és csak azért nem rohan azonnal a konyhába, hogy elkészítse, mert akárhogy is próbálkozik, nem tudja áttörni azt a pszichológiai gátat, amit a 300 grammnyi cukor emel elé...
https://zenobia.blog.hu/2015/04/27/brownie_a_la_karancs/full_commentlist/1#c26876102
Válasz erre: Brownie a'la Karancs
2015-04-28T09:55:59+02:00
2015-04-28T09:55:59+02:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/04/27/brownie_a_la_karancs?full_commentlist=1#c26873088" class="reply_nick_511646" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 26873088 );">@retinax</a>: köszi :) akkor asszem én meg pizzát! :)
https://zenobia.blog.hu/2015/04/27/brownie_a_la_karancs/full_commentlist/1#c26873088
Válasz erre: Brownie a'la Karancs
2015-04-27T21:39:35+02:00
2015-04-27T21:39:35+02:00
retinax
http://blog.hu/user/511646
300 fokon pizzát kell sütni. Állítólag 3 perc alatt lesz kész, de én azt nem tudom biztosan, mert az én sütőm nem tud annyit, fájdalom.<br />
De most már én is csinálok brownie-t,mert kedvet kaptam hozzá tőled.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/30/csokis-kekszes_ozgerinc_246/full_commentlist/1#c26635440
Válasz erre: Csokis-kekszes őzgerinc
2015-04-01T10:49:28+02:00
2015-04-01T10:49:28+02:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/03/30/csokis-kekszes_ozgerinc_246?full_commentlist=1#c26624844" class="reply_nick_72405" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 26624844 );">@csalány</a>: <a href="http://zenobia.blog.hu/2015/03/30/csokis-kekszes_ozgerinc_246?full_commentlist=1#c26629684" class="reply_nick_511646" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 26629684 );">@retinax</a>: Sztem Ti most kétségbe akartok engem ejteni! :) ójajj, voltak ilyen félelmeim, de jövőhéten legkésőbb végrehajtom a nagy tesztelést, az első lépést már megtettem, van hosszú gyufám :D aztán majd úgyis beszámolok, hogy mire jutottam a csodasütővel :)
https://zenobia.blog.hu/2015/03/30/csokis-kekszes_ozgerinc_246/full_commentlist/1#c26629684
Válasz erre: Csokis-kekszes őzgerinc
2015-03-31T18:24:24+02:00
2015-03-31T18:24:24+02:00
retinax
http://blog.hu/user/511646
Jah, hát ebben a házban én is Karanccsal próbálkoztam először, aztán sírva fakadtam és elköltözéssel fenyegettem a házinénit. Azóta van rendes gáztűzhely villanysütővel.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/30/csokis-kekszes_ozgerinc_246/full_commentlist/1#c26624844
Válasz erre: Csokis-kekszes őzgerinc
2015-03-31T09:49:26+02:00
2015-03-31T09:49:26+02:00
csalány
http://blog.hu/user/72405
A Karancs egy igazi kihívás.... Süti sütőknek különösen.... <br />
A hús még elmegy benne...<br /><br />
Amíg Karancsban kísérleteztem, meg voltam róla győződve hogy a sütisütés szelleme nagy ívben elkerül, és tök hülye vagyok az egészhez, mert aminek magasnak kellett volna lenni az lapos lett, a szaftos az száraz volt, a többi meg csak szimplán kívül brikett belül nyers....<br /><br />
Asszem most feldobtalak :-/<br /><br />
Viszont ahogy hozzájutottam egy elektromos sütőhöz, azonnal kiderült, hogy tulképp megy ez nekem.. azóta is rendületlenül hízlalom a családot, barátokat és a saját valagam....<br /><br />
Hajráhidegzsíroldó!
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26392765
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T17:28:53+01:00
2015-03-06T17:28:53+01:00
élhetetlen
http://blog.hu/user/648369
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437?full_commentlist=1#c26390715" class="reply_nick_685372" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 26390715 );">@Dr.Démonmac1</a>: Tudod, az összes ellenséges tanáccsal ellentétben kell alá olaj, és ha cukor is van benne, olaj is van alatta, akkor lehet, hogy nem lesz „egészséges” a palacsinta, de jó lesz. Egy barátnőm van, aki papírlapokat süt palacsinta helyett, de megértette, hogy miért nem kérek belőle. A hőfok, kicsit füstöljön az olaj, mikor beleöntöd a tésztát, mire körbefogatod, megszilárdul az alja, tehát nagy valószínűséggel kijön a sütőből.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26390715
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T14:08:59+01:00
2015-03-06T14:08:59+01:00
Dr.Démonmac1
http://blog.hu/user/685372
"na igy kell palacsintát sütni" idejövök, erre még egy nyomorult hőfok sincs megjelölve.<br />
Az hogy kerül kivédésre, hogy a cukor miatt ne égjen le a tészta?
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26390631
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T14:00:55+01:00
2015-03-06T14:00:55+01:00
Robiekin
http://blog.hu/user/830946
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437?full_commentlist=1#c26386023" class="reply_nick_250426" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 26386023 );">@Stenonis</a>: Én pont azt hiányoltam :) Kicserélném a tojással...
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26389551
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T12:17:03+01:00
2015-03-06T12:17:03+01:00
Peetee
http://blog.hu/user/171475
Távol álljon tőlem a rosszindulat, de őszintén: Kinek a micsodáját kellett felpolírozni ahhoz, hogy ez az üres zagyvaságos semmi íromány a címlapon fusson???
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26389347
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T11:56:50+01:00
2015-03-06T11:56:50+01:00
élhetetlen
http://blog.hu/user/648369
Szakértünk, szakértünk? Ez hálás téma, mindenki tudja a tutit. Én is. Igenis kell bele cukor, mert az a jó palacsinta, ami akkor is elfogy, ha meg sem töltik. Ha megtöltjük? Nem cicizünk, hogy lekváros vagy túrós. Túrókrémet rákened, és arra a baracklekvár. (figyelem, fordított sorrendben nem megy). Aztán van egy másik műfaj, a kelt palacsinta. Ugyanez, csak élesztővel. Vastag, szinte habos állagú palacsinta lesz belőle, ami megtöltve elérheti a 6-8 cm átmérőt is. (bár a sofőr srác, akinek szoktam vinni, azt mondta, sehol sem vagyok, mert a nagymamájáé vastagabb). Na, most tessék kikattanni.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26389175
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T11:36:10+01:00
2015-03-06T11:36:10+01:00
winyettyu
http://blog.hu/user/490044
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437?full_commentlist=1#c26388621" class="reply_nick_634689" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 26388621 );">@kakukk11</a>: én botmixerrel csinálom, mert nincs rendes nagy turmixgép, azzal se tart semmeddig.. A nagy halálom még az, hogy minden receptben lisztet szitálgatnak, száraz és nedves összetevőket kevergetnek külön-külön.. hagyjuk már, arra van a robotgép, hogy 5 perc alatt teljesen homogénre dolgozza...
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26389143
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T11:32:46+01:00
2015-03-06T11:32:46+01:00
winyettyu
http://blog.hu/user/490044
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437?full_commentlist=1#c26387545" class="reply_nick_818626" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 26387545 );">@Pörköltszaft</a>: Végre nem nekem kell leírnom. Az olajban sütést évekkel ezelőtt elfelejtettem, kajákba vaj, kacsazsír(vagy mangalicazsír) kell, ha meg valamit rántok, akkor azt kókuszzsírban csinálom, a növényi olajakat meg egyék a dietetikusok, én nem kérek belőle
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26388835
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T11:03:34+01:00
2015-03-06T11:03:34+01:00
tyberius
http://blog.hu/user/32909
2 deci tej, 10 deka liszt, 1 tojás, egy löttyintésnyi vaníliakivonat (vaníliarúd vodkában áztatva). Összeturmixolom, serpenyőbe spricnis üveggel kevés olajat nyomok, kisütöm. Nekem így tökéletes. Ez a sashegyi palacsinta, mert én fejlesztettem ki, és ott lakom :)<br /><br />
Vagy ha amerikai (ami állítólag eredetileg skót) módra akarom csinálni, akkor kevesebb tej (1-másfél deci), és teszek bele egy csipet sütőport. Vastagabb, szivacsos, lekvárral kenhető, gyümölcssziruppal nyakon önthető. Reggelire szoktam csinálni.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26388813
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T11:01:24+01:00
2015-03-06T11:01:24+01:00
Dr. Fotos
http://blog.hu/user/78171
2 tojas negyed kilo liszthez, semmi viz??? Nemcsoda, hogy olyan bazira vastag lett, hogy alig birtad osszetekerni! :)<br /><br />
Fel kilo liszt, 1 tojas sok szoda es finom vekony lesz a teszta, a szensavtol meg szep lyukacsos. Tessek kiprobalni! Ahogy en is kiprobalom majd a vajat az olaj helyett, mert az jo 5letnek tunik. Koszi erte!
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26388737
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T10:54:56+01:00
2015-03-06T10:54:56+01:00
baliquez
http://blog.hu/user/35011
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437?full_commentlist=1#c26388431" class="reply_nick_525208" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 26388431 );">@károly szántana</a>: azért egy pakk vaníliáscukor belefér nagyon is, illatosabb lesz tőle, a citromhéj is jó ötlet, frissíti. Vajtól viszont nehezebb, dúsabb hatású lesz a kisült tészta és merevebb ha megdermed, szóval ha vajjal készül akkor még forrón meg kell enni.<br /><br />
Vajjal (vagy szalonnazsírral) a Johnny Cake készül, vastag (tojásmentes) amerikai palacsinta kukoricalisztből, baconnel meg juharsziruppal egész jó, de vaníliafagyival és áfonyadzsemmel is klafa.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26388621
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T10:45:42+01:00
2015-03-06T10:45:42+01:00
kakukk11
http://blog.hu/user/634689
Ezt a keverésfetisizmust én se értem. Belerakom a turmixba az összetevőket, holtmind1 milyen sorrendben, bekapcsolom és 15mp múlva kiöntöm belőle, 100%-osan csomómentesen. Persze a tüzet is meggyújthatnám kovakővel, de minek ha van gyufa/öngyújtó/piezzo.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26388431
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T10:27:02+01:00
2015-03-06T10:27:02+01:00
károly szántana
http://blog.hu/user/525208
Cukor nem való bele.<br />
1 l tej, 3 tojás elkeverve, hozzá szitálva 60 dkg rétesliszt, közben kézi habverövel kevergetve, majd 5 dl szóda, végül 2 dl olaj. Ha a liszt lassan kerül bele folytonos kevergetés mellett, sohasem lesz csomós, ellenben szép vékony. A fenti arányokat betartva sosem fog szétszakadni. Csak az elsö palacsinta sütéséhez kell olaj.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26388225
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T10:07:14+01:00
2015-03-06T10:07:14+01:00
Johanna7
http://blog.hu/user/354874
Kis vaníliáscukor, kevés citrom sem árt neki. (citromhéj belereszelve)<br />
Ez a kispesti palacsinta.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26388159
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T10:01:51+01:00
2015-03-06T10:01:51+01:00
Szelid sunmalac
http://blog.hu/user/144625
Viszont a vajat kiprobalom, mert az jo otlet.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26388141
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T10:01:14+01:00
2015-03-06T10:01:14+01:00
Szelid sunmalac
http://blog.hu/user/144625
Nem ertem a nagy odzkodast a szodatol. Sokkal konnyebbe teszi a tesztat. Keves olaj is mehet bele, hogy ne ragadjon le. Egyebkent is mindig ugy vagyok vele, hogy az elso par utan alakiktom tokeletesre ezzel-azzal. kicsit tobb viz, olaj, liszt, attol fugg. Egyebkent meg pont leszarom, hogy kinek nem tetszik. Ha en keszitem es odateszem ele, akkor vagy megeszi, vagy nem. A mult szombati 35 palacsintamat ketten mind megettek, ugyhogy olyan szar nem lehet.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26387801
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T09:25:12+01:00
2015-03-06T09:25:12+01:00
Kacsura
http://blog.hu/user/491817
Kezdőként én is csak tejjel csináltam a palacsintát, úgy vastagabb, teltebb tésztát kapunk.<br />
Most már rakok bele vizet, igen, sima csapvizet, olyan habkönnyű tésztája lesz, hogy egy palacsinta szinte egy falat. Cukor nem kell a palacsintatésztába.<br />
Az ember lánya egy idő után már nem méreget, találomra is nagyon jó palacsintát lehet sütni. Én is mindig kézzel keverem el, apránként adom hozzá a lisztet, aztán úgy a tejet, majd megint lisztet, tejet vagy vizet, többször átkevergetve. Én is olajat raktam a tésztába, eddig, mivel egyik hétvégén épp a sütésnél tartottam, mikor rájöttem, hogy olaj az nuku, így olvasztottam vajat, azt tettem bele a tésztába, és az első palacsinta előtt valamennyit a sütőbe. Azóta viszont mindig így csinálom.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26387723
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T09:16:36+01:00
2015-03-06T09:16:36+01:00
csabsz13
http://blog.hu/user/400176
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437?full_commentlist=1#c26387317" class="reply_nick_35011" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 26387317 );">@baliquez</a>: true dat. én sem értettem a posztot. ez az alap palacsintánál is kevesebb (amúgy a képen látható palacsintához: az én ízlésemnek túl vastag a tészta). viszont posztban ömlengés volt rendesen a high life-ról...<br />
lásd: "Mert miért ne lehetne palacsinta, és miért ne pont szombaton ebédre, amikor február van, és a rohadék február utolsó napja, és nem is nekem kellett megsütni, hanem megsütötte nekem a Loretta, csak ennem kellett és fényképeznem, és feltaláltuk azt a remek módszert a nomakeup fotók javítására, nem mintha rászorulnánk, hogy fekete-fehér, az úgyis olyan művészi, meg sejtelmes, ugye"
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26387591
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T09:03:26+01:00
2015-03-06T09:03:26+01:00
alfacharlybravo
http://blog.hu/user/585937
Mitől Várdai ez a palacsinta? Szerintem a szódavíz (ásványvíz) hiányzik a receptből, nagyon sűrű lenne így meg le is ragadna a sok tejtől ha azzal hígítanánk. Nekem robot géppel sem sikerül csomó mentesre keverni, de ha a hűtőben hagyjuk 20 - 30 percet állni akkor megoldódik a probléma.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26387585
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T09:02:22+01:00
2015-03-06T09:02:22+01:00
Void Bunkoid
http://blog.hu/user/169086
Valaki a tévében az imént azt mondta, hogy "audencia". Ahahahahaha :)
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26387545
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T08:58:48+01:00
2015-03-06T08:58:48+01:00
Pörköltszaft
http://blog.hu/user/818626
ez ALAP. az olajosoknak meg annyit, hogy kis VAJ felolvasztva a masszába, meg az elején egy picike a teflonba, ÉG és Föld, nem szar olajos ízű, hanem csodás, lágy.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26387405
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T08:45:10+01:00
2015-03-06T08:45:10+01:00
danpress
http://blog.hu/user/855021
háháá, de gagyi cikk
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26387317
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T08:34:00+01:00
2015-03-06T08:34:00+01:00
baliquez
http://blog.hu/user/35011
Ez még alapreceptnek is gyenge... <br /><br />
Pár tipp: habverővel keverd, kézzel. Aztán, keverd kicsit sűrűbbre (1:1 tej+liszt) és keverj bele egy fél evőkanál olajat is. Nem nagyon kell majd olajoznod így sütésnél, teflonban amúgy is csak picit kellene de a prók vasserpenyőben készítik (kettő-háromban egyszerre). <br /><br />
Hagyd pihenni negyed órát. Aztán közvetlenül sütés előtt óvatosan keverj bele kockásbuborékos (kékkupakos) vagy ha nincs akkor kerekbuborékos (zöldkupakos) ásványvizet.<br /><br />
A pihentetéstől tartása, a CO2-től meg könnyedsége lesz a tésztának. Így lesz habkönnyű, selymes érzetű, vékony, tökéletes, Tisztességes Magyar Ember ínyére való palacsintád.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26386881
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T07:27:16+01:00
2015-03-06T07:27:16+01:00
Vidéki László
http://blog.hu/user/851676
Mi ebben a "kisvárdai"? Ez az szimpla palacsinta alaprecept. És nem, egyáltalán nem kell hozzá robotgép, pillanatok alatt ki lehet fakanállal is.<br />
Valószínűleg a posztoló eddigi csúcsteljesítménye a vajas kenyér lehetett.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26386751
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T06:51:40+01:00
2015-03-06T06:51:40+01:00
Dr.Korász
http://blog.hu/user/284723
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437?full_commentlist=1#c26386661" class="reply_nick_154997" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 26386661 );">@Chaoyang</a>: bu shi. A Gom bao xiajing megjobb
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26386715
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T06:37:26+01:00
2015-03-06T06:37:26+01:00
jog-ász
http://blog.hu/user/7870
se főzni, se írni...nna ilyet nem szabad csinálni
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26386667
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T05:48:07+01:00
2015-03-06T05:48:07+01:00
funfun
http://blog.hu/user/123963
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437?full_commentlist=1#c26386639" class="reply_nick_191039" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 26386639 );">@herut</a>: Igen, borzasztó ez a trendi-szingli vicceskedésnek szánt blődiség. Én nem is értem, és nem is fogom megérteni, miért írnak főzős blogot olyanok, akik alapjában nem is tudnak főzni, és ráadásul miért kerülhet ki az indexre. A receptről meg annyit, hogy én még az életben nem hallottam a "legendás" várdai palacsintáról, igaz, ez lehet az én hibám. De már várom a világhírű szalkai rántotta receptjét is a szerzőtől, hasonlóan bonyolult étel lehet.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26386661
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T05:44:27+01:00
2015-03-06T05:44:27+01:00
Chaoyang
http://blog.hu/user/154997
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437?full_commentlist=1#c26386561" class="reply_nick_284723" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 26386561 );">@Dr.Korász</a>: Kong Bao (Ji Ding) ~~~ for the record... ne terjesz hulyeseget ;)
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26386639
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T05:33:56+01:00
2015-03-06T05:33:56+01:00
herut
http://blog.hu/user/191039
Szerintem a recept rendben van,de a kísérő szöveg miatt legközelebb kizárólag a receptre koncentrálok.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26386615
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T04:58:12+01:00
2015-03-06T04:58:12+01:00
ebella
http://blog.hu/user/905731
Palacsintát mindenki tud készíteni, aki egyáltalán főz, süt. És többnyire nagyon finom. Én legalábbis még nem ettem rossz palacsintát.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26386561
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-06T02:44:43+01:00
2015-03-06T02:44:43+01:00
Dr.Korász
http://blog.hu/user/284723
Most oszinten, mi a nagy szam egy palacsinta kesziteseben? Az, hogy a receptet is leirja a posztolo, eleg vicces. Alap etel, SEMMI tudomany nem kell hozza, az altalanos iskolasok is kepesek megcsinalni.<br /><br />
Egy kumpao (gom bao) csirke elkeszitese, vagy egy mapo tofu. na, az komoly.
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26386301
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-05T23:58:02+01:00
2015-03-05T23:58:02+01:00
endike
http://blog.hu/user/16700
érdekes, nekem sima kanállal sikerül mindig rendesen, csomómentesen elkevernem<br /><br />
meg én belekeverem az olajat is előre, így nem kell folyton öntögetni a serpenyőbe :)
https://zenobia.blog.hu/2015/03/05/palacsinta_437/full_commentlist/1#c26386023
Válasz erre: Palacsinta
2015-03-05T23:04:17+01:00
2015-03-05T23:04:17+01:00
Stenonis
http://blog.hu/user/250426
Végre valaki, aki nem cseszi el a palacsintát szódavízzel!
https://zenobia.blog.hu/2014/09/15/karamellkremes_diotorta/full_commentlist/1#c26350781
Válasz erre: Karamellkrémes diótorta
2015-03-02T13:24:45+01:00
2015-03-02T13:24:45+01:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2014/09/15/karamellkremes_diotorta?full_commentlist=1#c26350527" class="reply_nick_432723" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 26350527 );">@katorna</a>: Igen, 16 kell hozzá. :) valójában én is azért tudtam megcsinálni, mert csomó lefagyasztott fehérjém volt otthon, és gondoltam, akkor itt a jó alkalom. :)
https://zenobia.blog.hu/2014/09/15/karamellkremes_diotorta/full_commentlist/1#c26350527
Válasz erre: Karamellkrémes diótorta
2015-03-02T12:54:20+01:00
2015-03-02T12:54:20+01:00
katorna
http://blog.hu/user/432723
Jól értem h egy laphoz kell a 4 fehérje, azaz összesen 16 ???? kell hozzá?
https://zenobia.blog.hu/2015/01/07/tejcsokolades_cupcake/full_commentlist/1#c26094279
Válasz erre: Tejcsokoládés Cupcake
2015-02-10T13:18:14+01:00
2015-02-10T13:18:14+01:00
JónásBrigi35
http://blog.hu/user/553457
"ha megdermed, akkor rábasztál."<br />
:D Imádom a stílusod!!!
https://zenobia.blog.hu/2015/01/28/blondie_684/full_commentlist/1#c25992771
Válasz erre: Blondie
2015-02-03T14:12:59+01:00
2015-02-03T14:12:59+01:00
retinax
http://blog.hu/user/511646
Hát, legalább is helyet csinál, hogy jöhessen a jó, ha jönni akar :).
https://zenobia.blog.hu/2015/01/28/blondie_684/full_commentlist/1#c25989553
Válasz erre: Blondie
2015-02-03T10:29:31+01:00
2015-02-03T10:29:31+01:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/01/28/blondie_684?full_commentlist=1#c25937401" class="reply_nick_511646" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 25937401 );">@retinax</a>: köszi... :( mondhatom, hogy fél év alatt annyit változott az életem, mint eddig összesen, de a változás jó! :) azt mondják... :)
https://zenobia.blog.hu/2015/01/28/blondie_684/full_commentlist/1#c25989517
Válasz erre: Blondie
2015-02-03T10:27:19+01:00
2015-02-03T10:27:19+01:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/01/28/blondie_684?full_commentlist=1#c25950879" class="reply_nick_486049" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 25950879 );">@TundeDTTaylor</a>: kezdek félni! :D
https://zenobia.blog.hu/2015/01/28/blondie_684/full_commentlist/1#c25989511
Válasz erre: Blondie
2015-02-03T10:26:48+01:00
2015-02-03T10:26:48+01:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2015/01/28/blondie_684?full_commentlist=1#c25921423" class="reply_nick_657257" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 25921423 );">@ajmfebulosz</a>: naggyon jó lesz! :) a sütés is, meg a bor is, meg az ember által főzött vacsora is! :)
https://zenobia.blog.hu/2015/01/28/blondie_684/full_commentlist/1#c25950879
Válasz erre: Blondie
2015-01-31T01:44:46+01:00
2015-01-31T01:44:46+01:00
TundeDTTaylor
http://blog.hu/user/486049
milyen neha baszod, itatasban en vagyok a zisten!
https://zenobia.blog.hu/2015/01/28/blondie_684/full_commentlist/1#c25937401
Válasz erre: Blondie
2015-01-29T22:12:54+01:00
2015-01-29T22:12:54+01:00
retinax
http://blog.hu/user/511646
A süti az szuper, a többit meg sejtettem, vérzik a szívem.
https://zenobia.blog.hu/2015/01/28/blondie_684/full_commentlist/1#c25921423
Válasz erre: Blondie
2015-01-28T19:55:51+01:00
2015-01-28T19:55:51+01:00
ajmfebulosz
http://blog.hu/user/657257
hu, akkor ha szereted a kezed ala adagolva a dolgokat, johetsz hozzank sutni aprilis elejen, en dolgozom a kezed ala, Tunde neha-neha utantolt a borodra, az emberem csinal vacsorat, es juhejj, na? :)
https://zenobia.blog.hu/2014/12/24/celli_kremes/full_commentlist/1#c25851593
Válasz erre: Celli krémes
2015-01-23T09:09:02+01:00
2015-01-23T09:09:02+01:00
dudikopof
http://blog.hu/user/690797
<a href="http://zenobia.blog.hu/2014/12/24/celli_kremes?full_commentlist=1#c25835767" class="reply_nick_405559" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 25835767 );">@Zenóbia</a>: A jövő héten lesz a keresztgyerekem szülinapja , arra is elkészítem, de előtte feltöltöm a Martini készletemet.....Várom a lekvárt!:-) 6100 Kiskunfélegyháza, Kazinczy utca 8.
https://zenobia.blog.hu/2014/12/24/celli_kremes/full_commentlist/1#c25835767
Válasz erre: Celli krémes
2015-01-22T16:31:14+01:00
2015-01-22T16:31:14+01:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2014/12/24/celli_kremes?full_commentlist=1#c25689295" class="reply_nick_690797" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 25689295 );">@dudikopof</a>: Szia Zsuzsi! :) nemhiszemel, hogy megcsináltad, egy hős vagy! :) nem mintha nem érné meg, mert tényleg állati jó, és küldök lekvárt eskü, írd a címet :)
https://zenobia.blog.hu/2015/01/15/szederlekvaros-turos_pite/full_commentlist/1#c25769889
Válasz erre: Szederlekváros-túrós pite
2015-01-16T21:01:28+01:00
2015-01-16T21:01:28+01:00
cz.viktor
http://blog.hu/user/373016
És milyen jó lenne ezt megsütni egy kerti konyhában. <a rel="nofollow" href="http://www.kertikonyhak.hu">www.kertikonyhak.hu</a>
https://zenobia.blog.hu/2014/12/24/celli_kremes/full_commentlist/1#c25689295
Válasz erre: Celli krémes
2015-01-10T19:53:37+01:00
2015-01-10T19:53:37+01:00
dudikopof
http://blog.hu/user/690797
Ezen a sütin akarok felnőni!!!Mennyei! Holnap sütöm a második adagot. Már felvásároltam a piaci tejes nénitől az összes vaj és tej készletét. Küldheted a lekvárt!:-)Zsuzsi
https://zenobia.blog.hu/2014/12/17/nagyon_fahejas_kocka/full_commentlist/1#c25445849
Válasz erre: Nagyon! Fahéjas kocka
2014-12-18T07:44:09+01:00
2014-12-18T07:44:09+01:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2014/12/17/nagyon_fahejas_kocka?full_commentlist=1#c25442339" class="reply_nick_511646" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 25442339 );">@retinax</a>: sztem tuti az, maximum Neked is lesüllyed az aljára a töltelék, de az is tökmindegy, úgy is finom! :-)
https://zenobia.blog.hu/2014/12/17/nagyon_fahejas_kocka/full_commentlist/1#c25442339
Válasz erre: Nagyon! Fahéjas kocka
2014-12-17T21:21:23+01:00
2014-12-17T21:21:23+01:00
retinax
http://blog.hu/user/511646
Ez tényleg hülyebiztos? Mert akkor megsütöm, imádom a fahéjat.
https://zenobia.blog.hu/2014/09/03/vanilia_kivonat/full_commentlist/1#c25415473
Válasz erre: Vanília kivonat
2014-12-16T09:39:58+01:00
2014-12-16T09:39:58+01:00
Zenóbia
http://blog.hu/user/405559
<a href="http://zenobia.blog.hu/2014/09/03/vanilia_kivonat?full_commentlist=1#c25412397" class="reply_nick_511646" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 25412397 );">@retinax</a>: öööö.... én asszem a vodkát csökkenteném le kisüvegesre, mert ha nagyobb mennyiségbe rakod, akkor az sosem lesz elég erős. vagy nagyon soká. :)
https://zenobia.blog.hu/2014/09/03/vanilia_kivonat/full_commentlist/1#c25412397
Válasz erre: Vanília kivonat
2014-12-15T22:03:49+01:00
2014-12-15T22:03:49+01:00
retinax
http://blog.hu/user/511646
Na most ha nekem csak kettő rúd vaníliám van otthon, és mondjuk az nem opció, hogy vegyek még nyolcat, akkor mi a teendő? Ötödöljem a vodkát (ami azért nem olyan rossz még mindig, két deci kivonat), vagy az utántöltési lehetőséget ötödöljem (ami szintén nem rossz, mert a végtelenség öttel osztva is végtelen marad). Szóval mit tanácsolsz?