Zenóbia

Zenóbia

Nyávogás

2011. március 11. - Zenóbia

Úgy néz ki a kezem, mint valami száz éves vénasszonyé, nem mintha nem érnék rá kenegetni egyébként. De mivel megiszom naponta három liter teát, emiatt fél óránként járok pisilni, ami után kezet szoktam mosni, amivel lemosnám róla a krémet, ezért inkább be sem kenem, mert minek, extra gyorsan felszívódó krémet kéne vennem, és kenni-kenni-kenegetni, nem lenne vénasszony kezem. A szemkörnyéki ráncaimról már ne is beszéljünk, pedig azt aztán krémezem reggel-este rendesen, hátha elmúlnak, bár hinni nem hiszek benne, nyilván itt a hiba. Viszont a nagy lelkesedés miatt általában jut némi anyag a szemembe is, aztán fél óráig könnyezem ki iszonyú pislogásokkal belőle, nesze nekem.

Az első májfoltoknál gondolom a Dunába vetem magam, de azért ezzel még várjunk kicsit légyszi, meg a hajlott háttal satöbbi.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr792730012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása