Zenóbia

Zenóbia

Lett

2012. december 17. - Zenóbia

nekem bugyirózsaszín-vattacukorrózsaszín-rózsaszínpárducrózsaszín pihe-puha plüssköntösöm, kapucnija is van meg minden. Ettől, meg a labdán rugózva gyereket ringatástól, meg attól, hogy nem ütöttem el senkit hazafelé a szeretet ünnepe alkalmából, kicsit jobb lett az élet. Mondjuk azt senki nem érti, hogyan vágyhat bárki is bugyirózsaszín-vattacukorrózsaszín-rózsaszínpárducrózsaszín köntösre, én meg azt nem értem, hogy miért nem értik. Most azért lefekszem inkább, mielőtt még megint könnybe lábadok. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr94970735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

panka 2012.12.18. 11:44:54

Hű. Az Ikeában meg pont lehet kapni hófehér, pihepuha mamuszt hozzá, mondjuk van rajta egy arany hópihe, de diszkréten csak. Meg még egy bögre kakaó kell a kezedbe, úgy képzelem el.

Zenóbia 2012.12.19. 09:08:30

@panka: óóóóóh, akarok arany hópihés mamuszt! :) és te jó ég, mikor ittam utoljára kakaót. Pedig szeretem. Remélem, hogy valami hasonlót meg is valósítok a két hét szabim alatt, mert én is nagyon el tudom képzelni ezt a jelenetet. :):)
süti beállítások módosítása