Zenóbia

Zenóbia

Hiszti

2010. szeptember 22. - Zenóbia

Vannak napok amikor nem szabadna felkelni, de ha már felkeltem mégis, mert nem vagyok eléggé anarchista, hanem egy megalkuvó dolgozó nő, akkor legalább emberek közé ne kéne menni egyáltalán, de sajnos a megalkuvó dolgozó nő státusz nem visz előbbre a saját, zárható iroda irányába. Így aztán marad a csendben utálok mindenkit a sarokból hangulat, illetve a meg tudnék ütni bárkit aki csak rám néz, ez lesz ma felváltva. Kellemes napnak nézek elébe mit ne mondjak.

Ha már a rohadt munkánál tartok, akkor ráadásul alig mentem férjhez, és máris magányos hónapoknak nézek elébe, ez így nem ér. A cég ugyanis úgy döntött, hogy Iván járjon nyolcra dolgozni, de nem tudják, hogy ettől felborul az életünk, többé már semmi sem lesz ugyanaz, a nap sem úgy süt ahogy eddig. Nyilván nem fog négykor hazajönni, ha ez nem lett volna egyértelmű. Vannak azok az emberek, mint például én, aki akkor boldog és kiegyensúlyozott, ha bejön reggel fél nyolcra dolgozni, és legkésőbb négykor már kapun kívül van, aztán enyém a nap többi része, de jó. Iván abba a típusba tartozik, aki hajnali egy előtt nem tud elaludni, és fél tíz előtt nem képes gondolkodni, neki tök jó ha este nyolckor megy edzeni, este tízkor ül le tanulni, mert így van beállítva a belső órája, vagy így programozták az ufók vagy mittudomén, bármi. Mivel most a belső óráját két órával előbbre húzták, figyelembe véve, hogy szombatonként még iskola is, esténként meg tanulni is kéne, marad a vasárnap amikor majd örülhetünk felhőtlenül egymásnak, de asszem Iván annak fog legjobban örülni, ha ülhet a kanapén, és néha megsimogatom csendben a fejét. Tudom persze, hogy másoknak munkájuk sincs, nem hogy továbbtanulási lehetőségük, meg blablabla, de nekem az Iván a férjem, nem a mások, így aztán csak miatta nyavalygok, a másokéra már nincs kapacitásom. Amúgy is jön a téli depresszió, minek is küzdeni ellene.

Az is tény, hogy mindketten sokkal boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak lennénk, ha mégis csak nyernénk a lottón és lehetne autójavító műhely, meg könyvtár.

Mikor lesz már karácsonyi szünet?

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr412314171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása