Zenóbia

Zenóbia

Király L. Norbi

2011. február 28. - Zenóbia

Ma olvastam egy cikket arról, hogy a Király L. Norbi vett egy BMW-t magának, aztán láttam a céges parkolóban egy BMW-t amiről meg is állapítottam magamban, hogy ez nem ide tartozik, majd ahogy Lorettával épp az élet nagy problémáit* fejtettük meg javában, besétált a Király L. Norbi a kávézóba. Csak úgy mondom.

*miszerint ha van egy pasid, akinek felesége van, de azt mondja, hogy már nem dug vele, de azért hetente kétszer arra jár tévét szerelni vagy mittudomén, akkor vajon szerencsétlen idióta vagy-e (szerintem), vagy szerelmes és lehet, hogy nem találsz jobbat (Loretta szerint). Egyszer majd nyilván megbosszulja az élet, hogy nem látok árnyalatokat, és akkor majd sírhatok egyedül a sarokban, miközben a háttérben ördögi kacaj hallatszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr342698454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása