Zenóbia

Zenóbia

Túl sok tévét nézek

2010. november 19. - Zenóbia

Megint néztem a jópofa műsort a történetekről amikről ki kell találni, hogy igaz vagy nem, és annyira jó voltam mert az első háromról tökre kitaláltam, hogy egy igaz, kettő meg nem. Az utolsó kettőt meg nem láttam, mert pont le kellett mosnom a hajamról a pakolást, ó jajj. Az igaz történet arról szólt, hogy két orvostanhallgató egymásba szeret, de a lánynak nagyon gazdagok a szülei, és ezért titkolja előttük a csóró, másodállásban pincérként dolgozó fiúját, aki ezen besokall és jól össze is vesznek. A fiú borzasztó szomorúan megy be dolgozni, és még szomorúbban ajánlgatja a tintahalat karfiol ágyon, mikor egyszer csak az egyik középkorú férfi vendég lefordul a székről, a hangulat a tetőfokára hág. A fiú orvostanhallgató lévén felismeri a szívroham jeleit, és életben tartja a férfit a mentők megérkezéséig, aki ezek után nagyon hálásan szorongatja a fiú kezét, egészen addig míg aggódó lánya is befut, aki nem más, mint hősünk szerelme. A történet itt véget is ért, pedig szerintem nagyon tanulságos lett volna egy-két mondat arról, hogy most húsz év után mi történik velük.

1. Boldogan és szerelemben élnek míg meg nem halnak, a fiúból nagy nevű sebész lesz, akit mindig friss vacsorával várnak otthon, és ha hirtelen el kell rohannia műteni, a felesége abszolút hatékonyan adja a kezébe indulásnál a nagy fekete táskát, majd ábrándos szemekkel nézi a tömörfa ajtóból, amint férje beszáll a rollsba.  

2. Boldogan és szerelemben élnek egészen addig, míg a fiú, akiből nagy nevű sebész lesz, rá nem döbben, hogy ezek a nővérkék itt körülötte sokkal fiatalabbak és nagyobb mellűek mint a felesége, aki folyton csak kiskosztümben van, még az ágyban is magasan záródó a hálóing. Az asszony pedig egyre több estén várja magányosan a kihűlő vacsorával elfoglalt férjét, majd unalmában lefekszik a kertésszel, aki így vesz elégtételt alacsony származásán.

3. A lány apja ugyan nagyon hálás, de akkor sem adja hozzá egy szem gyermekét egy csóró egyetemistához, aki ezek után elveszíti hitét a világban, és alkoholista pincér lesz belőle, mert a tanulmányait sem tudja már tovább fizetni, és biztos, hogy a következő szívrohamos vendéget még le is köpi.  

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr812458674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása