Zenóbia

Zenóbia

Nászút vagy mi

2010. szeptember 14. - Zenóbia

Ezek már itt férj meg feleség lettek, nászútra kapott gumicukrot esznek, és eddig elég jól teljesítik azt a tervet, hogy a nászút iszonyú döglésből áll és minden nap egy üveg borból legalább. Az esküvőnek még ülepednie kell, de azt már biztosan kijelenthetem, hogy igen, ahhoz mentem hozzá, akihez kellett, és ez egy nagyon jó dolog, de az esküvőn nem ez volt a fő esemény amivel törődtem, pedig ennek kellett volna lennie. Szóval erről majd később. 

Eger még mindig a kedvencünk, ma alulról is felfedeztük, bejártuk a bazilika alatti borospincét húsz darab lelkes nyugdíjassal és egy ősmagyar idegenvezetővel. Jelen esetben az ősmagyar úgy értendő, hogy korlátolt balfasz. Térképen illusztrálta számunkra, hogy ez volt itt Magyarország, ez pedig a csonka ország, és azt is megtudhattuk, hogy majd ha az amerikaiak is tanulnak a Rákóczi szabadságharcról, akkor lesz értelme a magyar diákoknak is tanulni a Bostoni teadélutánról, de amúgy ez egy teljesen felesleges információ nekik, illetve hogy az összes magyar politikust le kéne fejezni, mert lopnak. Pedig csak egy volt borospincét akartunk megnézni. Van olyan eset, amikor az ember több információt kap, mint szeretne.

A Siroki várat is megnéztük, és úgy döntöttem, hogy az eddig látottak közül a kedvenc várammá lépett elő. Sajnáltuk kicsit, hogy nem vittünk magunkkal párizsis zsömlét, mert akkor ott megvacsorázhattunk volna, nem volt ott rajtunk kívül senki. Így csak fotóztunk egy párat, meg romot másztunk, én nem annyira másztam, mint az Iván tolt, de azért megoldottuk. Este pedig megtaláltuk a legjobb pizzériát a környéken, és most úgy nézünk ki mindketten mint aki terhes. Iván is.

Itt a hotelben pedig valami szülinapi buli van élőzenével, ebből megállapíthatjuk, hogy tényleg jobb választás volt az esküvői dj, még akkor is, ha annak ellenére, hogy megígérte, hogy bármit kérhetünk tőle nem volt nála egy darab R.E.M. sem, és sikerült odajönnie öt darab Tankcsapda számmal, és három darab Kispállal, pedig külön kiemeltük, hogy hajnalban ezt igényelni fogjuk. Ennél azért még így is jobb volt, valószínűleg egy ilyen kaliberű fickónak két óra után lenyomtam volna a mikrofont a torkán.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr862296871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása