Zenóbia

Zenóbia

Tüdő, nyár, izom

2011. május 23. - Zenóbia

Amúgy egész jó lett volna a hétvége, mert jó idő volt, napsütés, meleg, nyár, papucs-szoknya-trikó, árnyas fák alatt padon ücsörgés, ágyban ebédelés, süti, délutáni szieszta összebújva. Ha nem kellett volna megszakítani az összebújást a nővérkék miatt, akik három centi átmérőjű injekciókkal jöttek, és ha az árnyas fák nem a tüdőgyógyintézet kertjét jelentették volna. De azt, így egészen szar volt a hétvége mégis. Még mindig nem tudják, hogy mi baja Ivánnak, valószínűsítjük, hogy nem is fog kiderülni, de legalább kiirtják belőle az összes lehetséges gonosz baktériumot, az is valami.

Szóval nyár lett, most akkor kimarad az életemből a harisnya szoknyával átmenet, mert egyből harisnya nélkül kell felvenni. Ehhez még kellett volna nekem egy pár hét taposás, de majd nem nézek oda, és azt képzelem, hogy csuda izmos a lábam, nyár végére valószínűleg az is lesz, sebaj.  

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr122925485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása