Zenóbia

Zenóbia

Szex, tavasz, ilyesmi

2011. március 09. - Zenóbia

Ok, hát nem is tudom. Szóval a férji jelenlét mostanában a minimálisra csökkent az életemben, munka van, este kilenc mire hazaér, kap enni, aztán dolgozik tovább, immáron otthon. Ez lesz még vagy két hétig, sanyarú a sorsom, egyedül fekszem le aludni. Itt most siránkozhatnék, hogy álmatlanul forgolódom órákig, mert nincs kihez hozzábújni, de ez bármennyire is romantikus lenne nem így van, ha én párnát érzek a fejem alatt, nekem annyi.

A taposások alatt most Benjamin Button, még csak alig felénél tartok, de Benjamin nem köt le különösebben, viszont a körülötte élők halálosak, imádom az öreg fickót akibe a legváltozatosabb módokon csapott bele a villám, meg a folyton részeg tetováló művész hajóskapitányt. Hozzájuk képest Benjamin csak fiatalodik, nem túl nagy szám egyáltalán, most tényleg. Teljesülni látszik viszont azon vágyam, hogy hiányoltam a régi jó NDK-s szexfilmeket, ahol volt még történet és beszélgetés, ez a mostani kemény pornó nem nekem való, sehol semmi körítés meg hódítás, csak durr bele. Kell valami kis alaptörténet, még ha az csak annyi is, hogy - na Gizike jöjjön gépeljen nekem egy fontos levelet, közben meg üljön csak ide az ölembe -. Most ezt az Éden Hotel úgy tűnik hozni fogja, részemről szórakoztató kategória, kiválóan lehet közben mogyorót kajálni a kanapén, és huszonhatodszor is elmagyarázni az Ivánnak, hogy nem, ez nem a Kata, a Kata az a szőke, ez meg vörös. 

Fogorvos is lesz még ebben a hónapban, lehet, hogy mégis van valami anyám azon logikájában, hogy ne szedessek már annyi fogkövet, mert legalább lenne ami megtartaná a fogaimat, mint a cement, vagy nem tudom. Eddig egy darab lukas fogam volt, az is tíz évesen, most meg mióta rendszeresen járok, azóta romlanak, pedig esküszöm ugyanúgy mosom őket. Sírni tudnék amikor rágondolok, hogy hány tízezer forintba fog még nekem ez kerülni, ahelyett hogy cipőt vennék belőle.

Amúgy meg vettem is cipőt, szerintem menő és mindjárt fel is vehetem, mert itt a tavasz-tavasz-tavasz. Lehet majd fagyit is enni meg minden.    

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr812724025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása