Zenóbia

Zenóbia

Nigella meg bor

2011. március 05. - Zenóbia

Voltam fodrásznál, azóta az Iván Mancikának hív, ebből mindenki levonhatja a maga következtetéseit, de legalább nem tépett és lépcsőzetesen vágott, ezért úgy érzem, mintha lenne hajam, szóval részemről pozitívan zárult a találkozás. Ezt amúgy megfigyelte valaki rajtam kívül, hogy a Nigellának kizárólag a felsőtestét mutatják? Még véletlenül sem derül ki, hogy nagy a feneke. Mondjuk pont ő az a nő, akinek simán lehet akármekkora segge, mert annyira jól néz ki, és annyira jól főz, és annyira jó nézni ahogy eszik, hogy innentől szerintem a fenékméret tényleg mindegy. Őt nézve mindig sajnálom, hogy nem tudom figyelmen kívül hagyni a saját seggem méretét, mert enni legalább annyira szeretek, és tudok is olyan jóízűen. Tudnék. A fodrászom szerint pedig Alekosz intelligens. Ettől még nem hagyom ott, de mindenesetre meglepődtem.

Ez halálos ez a nő, ilyeneket mond: "Annyira szépen csillognak a piruló hagymadarabkák az olajban." Ehhez képest mi semmiségek vagyunk az Ivánnal, tegnap ilyesmi beszélgetést folytattunk a bor mellett:

Z tök lelkesen: Ez állati jó ez a bor, pörkölt mogyoró illata van, nagyon klassz!

I: Hmm, szerintem inkább görögdinnye illatú, érezni rajta a tölgyfából készült hordó egyik szálkájának zamatát, illetve szinte hallani a háttérben mandolinon játszó kisfiút. 

Z: Akinek éppen pörkölik a mogyoróját...

A bor tényleg isteni, ha szeretitek a száraz vörösbort, ne hagyjátok ki, Szekszárdi Cabernet Sauvignon 2009-es. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr692713564

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása