Zenóbia

Zenóbia

Korán kelés, gofri, t

2011. február 07. - Zenóbia

Szombaton volt tandíj, temetés, tesco, tequila, vasárnap meg csak egy t-betűs volt, a torna. Ezen kívül volt még elég rosszul sikerült gofri is, csak az alakja volt gofri szerű, az állaga és az íze már kevésbé. Rácsos keksz. Ettől még egy hős voltam, hogy nem ettem belőle egy darabot sem, ezért szerintem megérdemlek legalább egy vállon veregetést. Készült róla fotó is, de mivel igazából a fotón nem a gofri volt a lényeg, hanem az Iván fültől fülig nutellás feje, ezért erről most lemaradtok, de kár. 

Teljesen képtelen vagyok mostanában időben felkelni, emiatt nem fél nyolcra érek be mint régen, még rendes dolgozó nő koromban, hanem egyre később, ma például pontosan kilenckor estem be az ajtón. Nem lesz ez így jó Zenóbia, ez a hanyagság semmi jóra nem vezet. A tavaszban bízom, hogy a jobb idővel visszatér a kedvem is a koránkeléshez.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr292643939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása