Zenóbia

Zenóbia

Hasznos tanácsok házasulandóknak

2010. május 26. - Zenóbia

Annyira jók vagyunk, hogy az utolsó jegyesoktatáson sikerült is részt vennünk, amin megtudtuk, hogy milyen indokokkal lehet majdan érvényteleníteni a házasságunkat. Íme egy-kettő, hátha valakinek szüksége lesz rá:

- ha Iván házasságunk előtt rendes munkásemberként pénzt keres, ám mihelyt házasságra lépünk, kilép a munkahelyéről és otthon henyélő link alakká válik aki azt várja, hogy én tartsam el, ez esetben félrevezetett engem, szóval mehet amerre lát.

- ha Iván nem akarja eladni kis saját garzonlakását, később pedig kiderül számomra, hogy azért nem mert oda jár feltöltődni a barátnőivel, szintén mehet amerre lát.

- ha azt hazudom, hogy nem szedek fogamzásgátlót, és minden hónapban szomorúan sajnálkozva nézek, hogy jaaajj de kár hát megint megjött, akkor mehetek amerre látok.

- ha több időt töltök anyámmal, mint a drága férjemmel, mehetek amerre látok. Gondolom anyámhoz.

- ha egyikünkről kiderül, hogy nem lehet gyerekünk és ezt már a házasság előtt is tudtuk, az aktuális fél mehet amerre lát. Tulajdonképpen a másik is.

- ha Ivánt a Pi úgy kényszeríti a házasságba, hogy rugós bicskát nyom a hátába és azzal tuszkolja a pap elé, akkor Iván később közölheti velem, hogy mehetek amerre látok.

Ezekből már azért lehet válogatni a rászorulóknak. Az elmúlt a szerelemmel ne is próbálkozzatok, mert ki mondta neked, hogy a házasság a szerelemről szól. Nahát. Slusszpassz.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr282032775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása