Zenóbia

Zenóbia

nagyi meg Jimmy meg juppi

2010. április 07. - Zenóbia

Ma sikerélményekben gazdag napom van, a társadalom aktívan hasznos tagja vagyok itt az irodában, mivel telepakoltam 4 zúzdás zsákot, és ugyanennyi zsákot üres európa dossziékkal. juppi.

Ebből is látszik mennyi haszna volt anno 16 évesen a szakmai gyakorlatnak, aminek keretében két hétig A4-es papírokat tépkedtünk apró darabokra, mert még nem találták fel az aprítógépet. Nem kis művészet volt munkanaplót írni belőle utána, olyanokat hoztunk össze, hogy például "titkos adatok likvidálása". A fénypont mindig az volt mikor kimentünk a szomszéd abc-be, ahol a néni csinált nekünk párizsis zsömlét, és a járdaszélen ülve megettük. Vajon mi lett azóta a fiúval aki a társam volt ebben, és azt találgattuk hogy meleg-e, mivel nagyon kedves volt, jó humora volt, és jókat dumáltunk vele. Hetero fiúk, ne legyetek kedvesek.  

Kiolvastam ma egy best magazint is, mert Ágota mindig behozza nekünk, pedig neki sem jár, csak a postás ezt nem tudja, hogy már egy éve rossz helyre dobálja az újságokat. Valaki meg biztosan zokog, hogy nem tudja mi lett zámbó jimmy volt feleségével. Én viszont már tudom.

Nemsoká hazamegyek nagyihoz, megnézem mit ültetett át a kertben, és hogy tényleg megette-e az ebédjét, mert tegnap megpróbálta nekem bebeszélni, hogy két szelet sajttól annyira jóllakott mint a duda.  

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr781901691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása