Zenóbia

Zenóbia

idiótaságok a hétvégén

2010. április 05. - Zenóbia

Charlie Sheen a Két pasi meg egy kicsiben körülbelül annyira szexi szerintem mint egy teve. Rettenetes ingekben jár, a zoknija mindig akkurátusan fel van húzva ameddig csak lehet, és folyton keresztbe tett lábakkal ül. Egy pasi ne üljön keresztbe tett lábakkal. Mostmár csak azt kéne megtudnom, hogy direkt csinálták ilyenre, vagy én vagyok ilyen elfajzott akinek nem tetszik. 

A húsvét amúgy jól telt, 29 éves koromra még mindig nem sikerült megtanulnom, hogy nem kell megenni az összes süteményt ami a tepsiben van, senki nem fog rámlőni ha marad benne. Bár lehet hatásosabban adnám le ezt a három kg-t, ha valaki lövöldözne rám. Iván az előbb levonta az élet egyik nagy tanulságát, miszerint a tescoban vásárolt 35 ft-os zacskós leves esetében az ár-érték arány teljesen helytálló. Most kénytelen mégis sonkát enni főtt tojással.

Anyuék meg sárváron áztatják magukat szombat óta, nagyi gyorsan át is vette az uralmat a kert felett, a család összes tagja által utált kaktuszt fogta és átültette egy cserépből ötbe, mert milyen szép. Telefonált az összes ismerőse is boldog húsvétot kivánni, ami nagyon kedves tőlük, de tény, hogy bizonyos kor után a nénik és bácsik nem mutatkoznak be a telefonba, hanem elvárják hogy megismerd a hangjukat. Mivel sosem láttam egyiket sem, ezért ennek igen kicsi az esélye, de ők lelkesen örülnek, hogy Szervusz Angyalom! Hát hogy vagytok drágaságom? meg hasonlók. mindezt persze reggel hét és kilenc között, mert addigra ők már régen meg is reggeliztek meg minden.

Valamelyik este pedig igazat adtam Ivánnak a kihalás elméletében (az életképteleneket régen megették az oroszlánok, és nem volt velük gond a továbbiakban), mert a life networkon volt egy nő aki rettegett a csövektől. Nem mert egyedül elmenni a vécére, a férjének kellett elkísérnie. Ha nem volt otthon a férj, akkor egy vödörbe szart bele. WTF?! A másik egy fickó volt, aki az öreg néniktől félt. Asszem nem attól hogy agyonverik a botjaikkal, hanem hogy ő bántja őket. a miértet már átaludtam. A nagyinak néha mégis igaza van, és a sok istentelen emberre már ráférne egy harmadik világháború, hadd tudják meg azok is.

ja, és a könyvek amiket olvasok átkerültek a zenolvas.blog.hu-ba, ez a link meg a Zenóbia olvassa dobozba. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr861897177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása