Zenóbia

Zenóbia

férfi a talpán magazin

2010. április 02. - Zenóbia

reggel a villamoson* (holmáshol) azt beszéltük a Pivel, mennyire egyértelmű, hogy egy férfiaknak szóló magazint pucér nővel az elején lehet eladni. Ugyan neki ez már kevés, szerinte lehetne fokozni azzal, hogy a pucér nő egy menő autó motorháztetőjén fekszik, és a derekára pedig egy rolex van felcsatolva. Esetleg kubai szivart dörzsöl a mellei között, de azért látszik rajta, hogy tud paprikás krumplit főzni.

aztán egy másik villamoson már egyedül, elgondolkodtam rajta, hogy még soha egyik pasimnak sem járt semmilyen férfimagazin, bár volt egy aki minden hónapban megvette a Kretént.  

*és hogy a mai napi gusztustalanság se maradjon ki, ma horkantgatós ember volt, aki majdhogynem oda nem köpött a padlóra le

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr601888743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása