Zenóbia

Zenóbia

a harmadik hasznos dolog

2010. március 17. - Zenóbia

hááá! eszembe jutott! összeomlottam teljesen, mert kiderült hogy mégsem élek egészségesen, pedig azt hittem. Igaz, hogy nálam az egészséges életmód abban nyilvánul meg, hogy megeszem napi 6 db almát, egy joghurtot (mármint nem csak ezeket, de ezek az állandó táplálékok), és hetente átlag 2-3x tornázok otthon egy órát. Erre most nem kiderül, hogy az almám sem elég jó? mert nem bio, és emiatt vannak benne káros anyagok*, ki is mutatták meg minden. főleg ha ekkora mennyiségben fogyasztom. nincs mit tenni, elkezdek inkább keményen inni, és visszaszokok a dohányzásra is..

*Az almánál kimutatták a klórpirifosz nevű rovarölőszer, a tau-fluvalinát, a difenil-amin, a metoxifenozid gombaölőszer maradványait, de ezek a megengedett határérték alatt voltak. www.nlcafe.hu/nlegeszseg/20100321/tenyleg_jobb_a_bio_mint_a_nem_nem_bio_most_kiderul_/

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr701846810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása