Zenóbia

Zenóbia

motorozunk, motorozgatunk

2010. március 10. - Zenóbia

Iván elkezdte alkatrészenként hazahordani a motort, mert ez egy ilyen türelmetlen ember. Szóval már van egy olyanunk, amit a hátsó ülés helyére lehet tenni, ha arra éppen nincs szükség. (mégsem vagyok elég jó motorosbarátnő, mert fogalmam sincs mi ennek a valaminek a rendes neve) Ennek annyira örültünk tegnap este, hogy Iván a háta mögé tette, és kicsit berregett is föl-alá a nappaliban, így motorozunk mi mostanában.

azt is tisztáztuk, mert én egy olyan tökéletes barátnő vagyok, aki sosem féltékeny, hogy ha nem vagyok vele, akkor a hátsó ülést itthonhagyja, és felszereli azt a bizonyos alkatrészt mert különben úton-útfélen mindenféle nők fognak felpattanni mögé, ez teljesen nyilvánvaló. Nem győzi majd őket lelökdösni. De mert igazán jó fej vagyok, és azt már régen megbeszéltük hogy az összes nő akivel bármiféle kapcsolatba kerül mind egytől-egyig kövér és csúnya, ezért azok felülhetnek.

egyébként azt nagyon fogom bírni, amikor már jó idő lesz, és megyünk majd mindenfelé vele, és lesz sok kirándulás. meg majd felveszem azt a fölsőt ami olyan mintha tele lennék tetoválva, pedig nem is, és nagyon vagánynak tűnök majd. 

- "mit jelent számodra a motorozás kedves Zenóbia?"

- "ó hát a szabadságot, a száguldást bele a naplementébe, ez egy életstílus, amit csak más motorosok értenek..blabla...   ööö...felvehetem a tetovált fölsőt"

ma pedig megyek délután egy elég érdekesnek tűnő helyre, de  erről majd pár nap múlva részletesebben. ki kell találnom egy jelszót.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr821828134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása