Zenóbia

Zenóbia

kekszes mese

2010. március 05. - Zenóbia

időnként elgondolkodom, hogy milyen jó lenne mondjuk egy kekszdobozoló üzemben dolgozni, egy csomó sikerélménnyel gazdagodnék. Nap végén örömmel tekintenék a 130 db kekszes dobozra, hogy milyen szép nagy kupac lett belőlük, és hogy az emberek akik majd elfogyasztják a finom kekszeket, mind hálával gondolnak rám, a dobozolóra, mert nélkülem nem jöhetett volna létre. nahát.

aztán a kis kekszdobozoló lányka egyik este, mikor nagyon fázott a 23 fokos nappaliban, egyenként felgyújtotta a dobozokat, de mivel sehogy sem akart megfagyni, ezért végül saját magát is, ám a hiányt nem vette észre senki, hiszen megüresedett helyére 453 kekszdobozoló szakmunkás vetette rá magát. Akik soha nem csempésztek csokis kekszet a vaníliás karikák közé.  

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr131810879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása