Zenóbia

Zenóbia

voltunk családi ünnepen, és még buli is lesz

2010. február 27. - Zenóbia

túlvagyunk a családi murin, iszonyú mennyiségű kaja volt szokás szerint, ebből jelképes mennyiséget sikerült eltüntetnünk, pedig nem csak csipegetni szokott a nép...Beszélgettünk is a rokonokkal azért, de a délután túlnyomó részét az új telefonommal töltöttük, és ismerkedtünk vele. Ő az: http://www.3g.co.uk/PR/Nov2007/W380.jpg Szóval most boldog vagyok, mert lett szép színes telefonom, és van benne rádió is meg minden. És kaptam jácintot is, mert mindjárt nőnap, amíg ki nem nyírom tök jó illat lesz a lakásban emiatt. Utána majd az illatos gyertyáktól lesz az, mert azokat is kaptam.

Iván meg teljesen magába zuhant, mert kiderült hogy a szüleinek mostmár 20x gyorsabb internete van mint nekünk, azóta nem kommunikál, csak szomorúan néz maga elé, és időnként annyit mond, hogy "basszus, anyám 20x gyorsabban netezhet mint én". úgyhogy direkt jó, hogy megyünk ma kocsmázni, mert legalább italba folythatja bánatát.

Holnap meg lehet hozunk nekik kiskutyát, aki labrador. Most meg  lassan megpróbálok magamból buliképes nőt varázsolni, mert tréningben mégsem mehetek. kár.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr191795418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása