Zenóbia

Zenóbia

esti program

2010. február 18. - Zenóbia

Az történt, hogy leültünk a pasival adóbevallást kitölteni, mert az jó. Ehhez vittünk magunkkal egy üveg bort, aztán mikor végeztünk és megláttuk az ominózus összeget, felbontottunk még egy üveg bort, és még egy whiskyt is.

Amúgy nem iszunk egyfolytában, csak nagyjából minden este. Viszont nem csak úgy bele a vakvilágba, mert leginkább borozunk, mert szeretjük. A száraz borokat főleg. Nálam ez úgy lett, hogy kezdődött az egész a boroskólával, amiről 20 éves koromra azért leszoktam, és akkor a borok kívül estek egy időre az érdeklődési körömön.

Aztán jött a pasi és kiművelődtem, azóta felnőttesen száraz borokat iszom, és amin meglepődtem, hogy nagyon meg is szerettem őket. A tegnapi próbálkozásunk eredményeképpen rájöttünk, hogy a juhfarkból a szent istvános valóban rossz volt, de ez (aminek most nem jut eszembe a neve) viszont állati finom. De majd este iszom belőle még egy pohárral, és pótolom az infót.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr851890883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása