A - nem túl bonyolult, de viszont jól néz ki - gasztro ajándék. Ami még finom is. Cukortól rettegőknek is ideális. A dilemma kedvéért ajándékozhatsz mellé valami Hannah féle kekszet, amikben viszont van vagy fél kiló cukor. Legalább. Ha nincsenek barátaid akiknek ajándékozhatnál, az még jobb, mert megeheted te az egészet a lábosból. Kiskanállal. Vagy naggyal.
Csokis tejkrém
Szuflé magazin - 2011. tél
Hozzávalók:
- 1 l tej
- 1 csomag sütőpor
- 3 ek méz
- 50 g étcsokoládé
- 1 csomag vaníliás vagy tejszínes pudingpor
Az egy liter tejet a mézzel és a sütőporral forrald fel, majd főzd 35-40 percig. Oszd el két felé, az egyik felét főzd fel újra a csokoládéval és a fél csomag pudingporral, a másik felét meg a pudingpor másik felével. Kanalazd helyes kis üvegcsékbe, hűtsd le, zárd le, hűtőben elvileg négy hétig eláll, de hát ezt tudja a franc valójában, egy kisebb csuprot én ettem meg egy hét után. Maradék bejglivel. Reggelire. Rettenetesen szörnyű-szörnyű rossz volt.