Zenóbia

Zenóbia

Mini termelői piac

2013. október 04. - Zenóbia

Ahol attól még, hogy mini, mégis mindent meg tudsz venni, ami a boldogsághoz kell, sőt! Szerintem kifényesítették az almákat. Ha azt hittétek, hogy kizárólag süteményen élek, akkor ez most csalódás lesz, mert süteményen és szalonnán. Na ja, erről csak álmodozom, de legalább az Iván ne csak álmodozzon, úgyhogy ezt kapta tegnap vacsorára.

piac1.jpg

A  piac kincskeresés, ahonnan soha nem mész haza üres kézzel, mert rohadjak meg ha legalább egy almát nem veszek, ha már ilyen szépen kifényesítették. Hazafelé megeheted, tök jó lesz. A magokat nem muszáj.   

Tudtátok, hogy létezik zöld színű édes paprika? Pedig de, ez itt az:

piac3.jpg

A 61-es villamos János kórház megállójánál megtalálod, minden csütörtökön, reggel hétkor már kipakoltak. Kifli-zsemle-kalács-kenyér, mézes, zöldség-gyümölcs, tojás, szalonna-csülök-kolbász-májas, kecskesajtok, amiket végigkóstolhatsz, mielőtt úgyis veszel egyet. Ez itt a deszkán füstölt-fokhagymás-köményes. Legközelebb veszek diósat, meg igazi párizsit. Meg egy almát. Holnap szombat, keljetek korán, menjetek piacra, egyetek reggelire sült kolbászt vagy fokhagymás lángost, és ne csak azt vegyétek, ami a listán van!

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr475551060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Azanna 2013.10.04. 16:38:57

uhh, hirtelen azt hittem paleozol:)
de jól néznek ki ezek itten együtt:)

Zenóbia 2013.10.04. 20:35:39

@Azanna: az aztán bebaszna! :D bocs, de annyira ez volt az első ami eszembe jutott, nagyon vicces volt! :D
Jajj nagyon egyébként, és nagyon finom is, ma is ez volt terítéken este. :)

Azanna 2013.10.06. 20:10:02

@Zenóbia: Amúgy sejtettem hogy nem, csak nekem meg annyira ez ugrott be elsőre, hogy emiatt írtam ide:D

retinax 2013.10.06. 21:53:06

Az mondjuk eléggé muhaha kategória, hogy benézek ide vasárnap este, és látom, hogy pont azt javaslod szombat reggelre, amit csináltunk. Nézz rám a facén!

Zenóbia 2013.10.07. 16:08:01

@retinax: :D Hát ez tök jó! Fokhagymás lángos volt sült kolbásszal? :)

retinax 2013.10.07. 20:56:52

Sajnos nem, mert gyerekbarát verziót kellett kérni, hanem sajtos-tejfölös volt, de bevágtak fejenként egyet-egyet a gabonapehelyhez szokott belükkel, én meg csak pislogtam, főleg hogy akkor mit fogunk enni mi? De aztán rendkívül proaktív módon vásároltam még egy lángost. Elég is lett, mert mi bezzeg nem tudtunk megenni fejenként csak felet.
süti beállítások módosítása