Zenóbia

Zenóbia

Hófehér és a vadász

2012. június 21. - Zenóbia

Kristen Stewart még mindig nem tudja becsukni a száját, vagy lehet, hogy azért nem csukja be, mert úgy kiütközne, hogy túl markáns az álla, nem tudjuk ezt meg már sohasem. A királynőt imádtuk, nekünk nem volt kérdés, hogy ki a szebb. Annyira elvitte a filmet, hogy a végére egészen komolyan kezdtem úgy érezni, hogy aprócska mókusszíveket kell ezentúl reggeliznem, hogy ne kapjak sikítófrászt a ráncaimtól, amiket látni vélek (attól tartok nem csak látni vélek, na de majd a mókuskaszívek). Egyes jelenetekről és egyes szereplőkről eszünkbe jutott többek között a Robin Hood, a Gumimacik, a Bambi, A gyűrűk ura, meg még gollam is (hogy lehet ilyen bizarr módon undorító tündéreket kitalálni). Nagy megkönnyebbülés volt, hogy a vadász volt az igaz szerelem, nem pedig a nyálas kinézetű William herceg, ja, képes vagyok ilyeneken megkönnyebbülni. A törpék megöregedett hobbitoknak tűntek, eleinte nyolcan voltak, ez tuti, mert kétszer is megszámoltuk a Melisszával. A filmkészítők közül is hamargyorsan utána számolt valaki, hogy hoppácsak ezek itt többen vannak, úgyhogy gyorsan ki is nyírtak egyet, hogy stimmeljen a létszám. A királynős jelenetekért tényleg odavoltam, azt kurva jól megcsinálták, a himlősarcú, perverznek tűnő, idétlen frizurás bátty is nagyon stimmelt. A többit azért nem utáltam, mert én vagyok annyira bugyuta, hogy engem el lehet kábítani még mindig az akármilyen langyos szerelmi szálakkal is, meg hogy a hős majd megmenti a világot, végül is ezt megkaptam. Kikapcsolt, a lényeg ez volt, meg a lányok. Meg az ikeás fánk, meg a pattogatott kukorica.   

Az Iván azt vízionálja, hogy macskaszart látott az autó elején reggel. Vagy hallucinál, amit jelen esetben nagyon remélek, annak ellenére, hogy ki tudja hova vezet ez még, ha az ember férjét látomások támadják meg. Főleg, hogy macskaszarról szólnak. Na most, mivel a kapun már nem tudnak átjutni, ezért vagy az van, hogy ezek ilyen intelligens macskák, és érzékelték, hogy kibasztunk velük a kapuval, ezért megtanultak szarral célbadobni, vagy   beásták magukat, ami nem lehet, mert le van rakva téglával az alja, úgyhogy marad a szarral célbadobálás. Lehet, hogy nem mókuskaszíveket kéne reggeliznem. Hö.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr324602164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása