Végy egy szimpatikus tálat. Kutyulj ki benne egy piskótát. Menj be a spájzba, hozd ki az első öt dolgot ami a kezedbe akad, majd darabold őket apróra. Szórd bele a kikevert piskótatésztába. Keverd meg. Öntsd a tepsibe. Tűpróbáig süsd.
Püspökkenyér
Kutyultam egy piskótát 10 tojásból, mert három őzgerinc formám van, szóval ez így ideális mennyiségnek tűnt. Először felvertem kis sóval a fehérjéket, hozzáborítottam a tíz kanál porcukrot és azzal tovább vertem, míg szép fényes nem lett. Bele a tojások sárgája, még mindig keverőgépről beszélünk. Aztán már nem, a 10 kanál liszt meg az egy zacsi sütőpor már fakanállal megy bele, próbáljuk úgy, hogy ne találkozzon egyik vendég sem kis lisztcsomóval a kisült tésztában. Bár ennél a sütinél nagyjából mindegy, mert úgyis annyi gezemicét hajigálunk bele, hogy a lisztnek tulajdonképpen esélye sincs.
Mehet bele az apróra darabolt birsalmasajt, aszalt sárgabarack, aszalt áfonya, darabolt dió, darabolt maradék mikulás csoki, asszem ebbe most ennyi. Sütőpapírral kibéleltem a formákat és 180 fokon megsütöttem őket tűpróbáig.
Fogtam a maradék mikulásokat, felolvasztottam egy kis margarinnal, majd ráborítottam a sütikre. A kis fehér bogyeszok a csokimázban a stracciatellás bocimikiből származnak. Szeleteli, megeszi.