Aztán ez készült másodszor a hétvégén, ez viszont osztatlan siker és öröm és boldogság és karácsony illat, és nem utolsó sorban rettentően reformosított süti. Szintén a szokásos lisztkeverék, és kevés xilit. Amitől kurva jó lett, az a narancsos étcsoki meg a fahéj. Nem is szellőztettem ki jó sokáig, mert annyira karácsony lett tőle. Azóta is finom, és eszi mindenki lelkesen, szóval ezt nem felejtjük el, szeretni fogjuk.
Amerikai csokis keksz - ez az eredeti recept. Nálam annyi változott, hogy rozsliszt és graham liszt keveréket használtam, a graham liszt szerepelt nagyobb arányban. Cukor helyett 10 dkg xilitet tettem bele, mandula és dió híján pedig fahéjjal ízesítettem. Meg amúgy is imádom a fahéjat. Majdnem annyira mint a lekvárt.
Így:
Meg így is: