Zenóbia

Zenóbia

Fahéjas - Csokis keksz

Bejegyzés alcíme...

2011. október 11. - Zenóbia

Aztán ez készült másodszor a hétvégén, ez viszont osztatlan siker és öröm és boldogság és karácsony illat, és nem utolsó sorban rettentően reformosított süti. Szintén a szokásos lisztkeverék, és kevés xilit. Amitől kurva jó lett, az a narancsos étcsoki meg a fahéj. Nem is szellőztettem ki jó sokáig, mert annyira karácsony lett tőle. Azóta is finom, és eszi mindenki lelkesen, szóval ezt nem felejtjük el, szeretni fogjuk.

Amerikai csokis keksz - ez az eredeti recept. Nálam annyi változott, hogy rozsliszt és graham liszt keveréket használtam, a graham liszt szerepelt nagyobb arányban. Cukor helyett 10 dkg xilitet tettem bele, mandula és dió híján pedig fahéjjal ízesítettem. Meg amúgy is imádom a fahéjat. Majdnem annyira mint a lekvárt.

Így:

Meg így is:

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr453293657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása