Zenóbia

Zenóbia

Dinnyék és gyűrűk

2011. július 25. - Zenóbia

Az meg másnál is így van, hogy sokkal nehezebben ismeri be magának, hogy fázik, mert hát nyár van? Erre onnan jöttem rá, hogy az előbb itt írogattam, és mutatja a laptop, mert ez az én új laptopom annyira nagyon okos, hogy tizenkilenc fok van odakint. Ó, mondom az fasza, és itt bent is milyen rohadt hideg van, mire rájöttem, hogy hát lehetne javítani a helyzeten, ha nem lenne tárva nyitva az ablak. Ami május óta nagyjából folyamatosan nyitva van, ha esik ha fúj, mert nyáron az ablakot nyitva tartjuk. Most becsuktam, felvettem egy pulóvert (még mindig fázom), és gondoltam egy kicsit a Brigiékre, akik a Balcsin vannak. Ők meg majd jövő héten gondolnak ránk, mert akkor meg mi fogunk fagyoskodni a parton.

Erről pedig még az is eszembe jutott, hogy az Iván ma kiakadt azon, hogy az egyik  zöldségesnél ki volt írva, hogy mézédes görögdinnye, mert ez micsoda baromság, miért nem ír ki csak annyit, hogy dinnye, ettől nem fognak nála többen vásárolni. Mire mondtam, hogy hát de igen, mivel nekem is az rá az első reakcióm, hogy hű mézédes dinnye, együnk olyat, míg a sima dinnye feliratra nem kezd el csak fele ennyire csorogni a nyálam. Így aztán megegyeztünk, hogy ez az ilyen befolyásolható nőknek való becsalogató felirat mint én, őt nem vágják át a kegyetlenül pénzhajhász dinnyekereskedők. Nem mellesleg ez ugyanaz mint amikor a pasi aki tetszik nekünk azt mondja, hogy sosem láttam még ilyen gyönyörű szemeket mint a tiéd, és mi elolvadunk. Hiába tudjuk, hogy nyilván ezt mondta mindenkinek előttünk, és amúgy is fantáziátlan, de akkor pont nekünk mondja, mi pedig el akarjuk hinni, hogy ezek után a következő lépés már a nyolcvanhat karátos gyémántgyűrű lesz. Pedig nem, háhá.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr413097593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása