Zenóbia

Zenóbia

Ez lesz még

2011. július 20. - Zenóbia

Jövő héttől pedig elmegyünk két hét szabadságra. Ebből egy hét otthon, ezt nagyjából úgy tervezem eltölteni, hogy az erkélyen ülök az új laptopommal, meg egy rakás könyvvel, de tartok tőle, hogy néha kénytelen leszek megmozdulni és elmenni kirándulni meg ilyenek. De majd igyekszem úgy tenni, mintha élvezném.

A második héten Balatonföldvárra megyünk, az időjárás a jelenlegi állapot szerint kb. 25-27 fok lesz, ami nagyon jó, kivéve akkor, ha az ember a Balaton partján akar egész nap dögleni, miközben néha azért berohan a vízbe. Úgyhogy légyszi, legyen harminc fok azon a héten mégiscsak. Tudom, hogy kicsit későn szólok, de azért még hátha lehet ezen javítani. A szállásunkat hosszas keresgélés után találtam meg, a lényeges szempont az volt, hogy legyen nagyon olcsó, de ne legyen viszont nagyon ótvar. A nagyon olcsó az megvan, a képek alapján jól is néz ki, de kicsit azért aggódom. Néha eszünkbe jut, hogy az rendben van, hogy a képen tök jól néz ki a ház, de valószínűleg mi nem ott leszünk elszállásolva, hanem a mellette levő ólban. Erről majd referálok, hogy menjetek-e oda nyaralni, vagy inkább ne, mert erős disznószag terjeng.

Viszont, a nagy szálláskeresgélésben, rábukkantam egy gyöngyszemre, amin eléggé ledöbbentem. Találtam Balatonfenyvesen egy rettentő szoci hotelt, olcsó is, tök jó, de aztán a képeket nézve már nem annyira tetszett. Úgy néz ki mint egy munkásszálló, ezt azért mégsem, ne kelljen már lábtól aludnunk, mert nem fér el egymás mellett a két heverő.  Az ajánlatait végignézve viszont, a hotel olyat nyújt, amit más nem. Vannak különböző típusú hetek, amikre a megfelelő érdeklődésűek benevezhetnek. Kezdve a nyugdíjas héttől, a nudistáig, majd a swingerig. Ez utóbbin lepődtem meg, és nem azért mert jajj úristen micsoda erkölcstelen világban élünk, hanem azért mert te jó ég, egy egész hétig??!! És azért is mert te jó ég, mindezt egy ilyen helyen???!! Szeretném meglesni, hogy milyen emberek mennek oda arra a hétre, mert kíváncsi vagyok mint a fene. Majd beöltözöm terepszínű bikinibe, és elbújok a bokrok közé.  

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr513082481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása