Zenóbia

Zenóbia

Színházak

2011. május 12. - Zenóbia

Megtörtént aminek meg kellett lennie, immáron az új helyről jelentkezem. Részemről rendben, arról a pár tucat bútorról amit pluszban hoztunk magunkkal végül rettentő szomorúan lemondtunk, bár emiatt újabb ráncok vésődtek homlokunkra. Az enyémre még vésődött egy-kettő, mert egy hete fáj a fejem, némelyik napon annyira, hogy estére már majdnem hánytam. Ez nem ér, nekem sosem volt ilyen, én nem vagyok érzékeny az időre, most komolyan ez kell, ha az ember mindjárt harminc? Ne már, van nekem elég bajom, de tényleg. Vagy esetleg agydaganatom van, és majd ha ez kiderül, azt kívánom, hogy bárcsak front érzékeny lennék inkább. 

Illik munkahelyen körmöt lakkozni? Itt most a szükség törvényt bont lép majd működésbe, mert este színházba megyünk A lánnyal aki eljön velem sétálni, és tegnap este már nem volt erőm a lakkozáshoz, lakk nélkül meg nem megyünk színházba. Vagy igen. Hegedűs a háztetőn lesz, úgy tizenöt éve láttam utoljára, azóta elolvastam háromszor, mondhatjuk, hogy szép esténk lesz. Viszont ó jajj, lemaradok az Éden Hotelben a mai párválasztóról, nem tudom ezt a traumát hogyan fogom feldolgozni, ki megy vajon ma haza, vajon ki? Ivánnal erősen fontolgatjuk a válást, hogy részt tudjunk venni a második szériában. Nagyon híres celebek leszünk majd emiatt, és susogós türkizkék joggingban fogunk újraházasodni a média teljes körű részvételével, természetesen a bazilikában. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr162897606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása