Zenóbia

Zenóbia

Peugeot meg projekt meg pá

2011. március 31. - Zenóbia

Az van, hogy az Ivánnal leredukálódott a kapcsolatunk szintje az integetésre, amit amúgy is szoktunk csinálni, ezzel fejezzük ki az egymás iránti rajongásunkat, mint egyes fajta majmok mondjuk. (fogalmam sincs, hogy léteznek-e integető majmok, de még róluk tudom leginkább elképzelni) Szóval már csak integetünk időnként, meg mondjuk kenek neki vajas kenyeret, aztán nézem ahogy megeszi, mert a vacsora a nőknek ártalmas, ő meg a múltkor még megjegyezte, hogy de ő egy olyan nőt vett el, aki eszik, de már azt sem, mert tartogatni kell az agyát a digitális technikára. Hazaér későn-későn nagyon későn, aztán leül tanulni, én meg nézhetem egyedül az Éden Hotelt, ó jajj. Tegnap azért próbáltam bevonni közös életünkbe, mert a reklámok alatt reklámújságokat nézegettem, halmoztam az élvezeteket mondhatni, és néha bekiabáltam neki, hogy Ivááán, azonnal menjünk és vegyünk 1 kg-s kiszerelésű almás-fahéjas jogobella joghurtot. De nem mentünk, viszont később együtt felfedeztük, hogy árulnak olyan crocs papucsot, aminek gördülős talpa van. Ez már szerintem a mélypontnak is a legmélyebbje. Gondoltam, hogy majd milyen viccesen fogom ezt megírni, de valójában ez egyáltalán nem vicces, adjátok vissza a férjemet rohadt határidős projektek.

Még mindig vásárolni akarok, de már pénzem se nagyon van, kezdek kicsit elkeseredni emiatt. Meg amiatt is, hogy amikor már éppen azt hinném, hogy na majd most lesz egy kis plusz pénzünk, akkor folyton kiderül, hogy a peugeot-hoz kell 135ezerért vákuumszivattyú vagy mi, bár most egyelőre reménykedünk, hogy valaki nekimegy a falnak egy hasonló autóval, és akkor abból olcsóbban kinyerhetjük az alkatrészt. Szóval nem mintha rosszat akarnék, de hát 135 ezer az mégiscsak elég sok cipő. Így meg nem tanulhatok meg újra vezetni rajta, mert a féket csak úgy tudnám rendesen benyomni, ha mondjuk teljes erővel rátérdelnék, de akkor meg nem látnék ki a szélvédőn, amin egyébként is alig, azt is ki kell amúgy cserélni. Valakinek elfekvőben egy peugeot szélvédője? Áh.

Idén esküvős év is lesz, megyünk vagy négy darabra, mondjuk szerencsére jó lesz ugyanaz a ruha mind a négyre, mert mindegyik teljesen más társaság. Aztán majd elbujdosok szégyenemben, ha a blikk címlapján négy különböző esküvői fotón, de viszont ugyanabban a ruhában tündöklök.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr832787303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása