Zenóbia

Zenóbia

Orvoshoz járkálunk majd

2011. február 01. - Zenóbia

Ez a február is egy klassz hónap lesz, ez már így az első napon látszik. Ezen a héten Iván megy fogorvoshoz, szombaton pedig mindketten megyünk temetésre. Jövő héten megyek nőgyógyászhoz, Iván pedig még a tavalyi vírusai miatt egy utolsó kontrollra a kórházba. A rákövetkező  héten pedig én megyek fogorvoshoz, az Iván pedig nőgyógyászhoz MR-re a hátával. Nos, azt hiszem eléggé várom már a márciust, és nem csak azért mert akkor remélhetőleg pár fokkal melegebbre vált az időjárás. Viszont, hogy valami jót is mondjak, tervezünk eljutni moziba, megnézni az új John Travolta filmet, és Lorettával megyünk vásárolni is. Azt tűztük ki célul, hogy ezentúl minden hónap első két hetében, amikor még jó eséllyel van némi pénzünk, márpedig mi vásárolni fogunk, és ha mást nem egy fülbevalót muszáj venni, addig nem megyünk haza. Keményen fogunk küzdeni, hogy betartsuk ezt az igazán embert próbáló fogadalmat. Ma reggelre pedig herpesz nőtt a számon, az államon egy akkora pattanás, hogy szavak sincsenek rá, a szemem pedig tényleg elkezdett ráncosodni, a bőröm már kiszárad a hidegtől, ha ezt jelenti, hogy idén harminc leszek, akkor.... Hát, köszi! Jövő ilyenkor majd ezt írom a blogban:

Na, megint eljött a február, ideje egy újabb botox kúrának, kezd kiengedni a mosolyom. Nem mintha félnék az öregedéstől, ugyandehogy.  

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr22630602

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jámborné Balog Tünde - ÖREGASSZONY ÉS A KASZÁS 2011.02.08. 09:42:42

Bálint Endre  |  A földöntúli gyász színe megnevezhetetlenHAGYMALEVELEKKedves Öcsém, nékem szerelmes atyámfia,sajnálom, hogy íly szomorú levelet kelle írnom, de napok olta másra sem tudok gondolni, mint Ilka sógorasszonyom halálára. Elmémet ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása