Zenóbia

Zenóbia

G.I. Jane karácsonykor

2010. december 01. - Zenóbia

Mínusz egy fok van csak, én meg már most iszonyúan fáztam reggel, úgy éreztem, mintha nem is lenne rajtam kabát meg zokni, és sikítoztam belül, mikor a farmer hozzáért a lábamhoz. Mi lesz itt ha tényleg hideg lesz?? A buszra pedig felszállt egy lány, akin egy darab pulóver volt, vagy lehet, hogy több igazából, ezt nem lehetett eldönteni, de kabát az nem. Valószínűleg azt hiszi, hogy a rockerek annyira kemények, hogy nem fáznak, de ezzel szerintem csak azt bizonyította, hogy bizonyos rockerek egyszerűen hülyék. Jártam én is tiszta feketében évekig, de azzal azért tisztában voltam, hogy attól még nem leszek szuperképességekkel felruházva. Pedig klassz lett volna.

Egyébként pedig esik a hó, és de szép és de jó, és nagyon szeretek otthon lenni, de ilyenkor még inkább, mert hazaérek, körberohangálok a lakásban, egyik kezemmel összeszedem Iván elhullajtott zokni, ing, törülköző, egyebek dolgait, a másik kezemmel pedig kapcsolgatom felfele a karácsonyi világításokat, és aztán leülök a kanapé azon részére ahonnan az összeset látom, és elégedetten nézelődök. Idén is tervezem a karácsonyi kommandózást, aminek az a lényege, hogy Ivánnal este tíz felé kocsiba ülünk, és bejárjuk hússzal az egész várost a legdurvább díszítés után. A tavalyit kétségek nélkül egy életnagyságú kivilágított teve nyerte az egyik kertben. Nem vicc, tényleg.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr162485238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása