Zenóbia

Zenóbia

Szenvedés a köbön

2010. november 30. - Zenóbia

Még tizenhét azaz 17 darab munkanapom van hátra karácsonyig, ezt ki kell bírnom nekem is és a körülöttem levőknek is, hozzáteszem nem lesz egyszerű. Amikor elkezdek véleményt nyilvánítani a munkahelyemen dolgokról, akkor az már a jel, hogy nyugalomra van szükségem, mert erre fél évente szokott sor kerülni, addig simán kibírom szó nélkül a sarokban.

A kézkrémemet pedig belefröcsköltem a teámba, de nem érdekel, megiszom, és ma már megjelentek reggel a Moszkván a bódéépítő emberek, hazafele már lesz karácsony ott is. Reggel alig bírtam felkelni, minden második nap csak a következő busszal jövök, nálam ez is a jel, hogy maradjak már otthon. Még tizenhét nap. Azt hiszem mindjárt kiszámolom azt is, hogy ez hány órát jelent. 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr512482882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása