Zenóbia

Zenóbia

Vaya Con Dios

2010. szeptember 02. - Zenóbia

Azon kívül, hogy lelki pihentetőként szolgált számomra ez a tegnapi koncert, nagyon jó is volt, viszont rövidelltem. Másfél óra volt csak, még egy órát simán kibírtam volna. A lelki pihentetésen kívül, pedig arra is jó volt, hogy Ivánnal eltervezzük jövendő életünket.

Iván első körben rádöbbent, hogy ő mindig is akart nagybőgőzni. Tehát, amikor már azt tehetjük majd, amit szeretnénk, azaz én semmit, ő meg autót szerel, akkor az autószerelés mellett még nagybőgőzni is fog. Hosszú hajjal kendővel a fején, vagy kopaszon kecskeszakállal, ezt majd rajtunk kívül álló tényezők döntik el. Szóval autószerelő lesz, és egyfolytában olajos lesz a keze, és sosem tudja majd a körme alól kipiszkálni a feketeséget, de aztán ezzel a fekete kézzel péntek esténként mindig lemegyünk majd a törzshelyünkre, ott előkapja a nagybőgőt, és azon fog játszani a többiek mély áhítatára.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr892266818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása