Zenóbia

Zenóbia

Szabi alatti beton meg csoda

2010. július 28. - Zenóbia

Szeretek szabin lenni. Annak ellenére, hogy még egyik nap sem alhattunk délig, mert folyton el kellett intézni valamit, és ezért legkésőbb kilenckor keltünk, vagy jött a beton. A köcsög betonos ember amúgy nyolcra ígérte magát, tehát mi fél nyolckor még vígan feküdtünk az ágyban, erre nem becsönget negyvenkor? Levágtattam gyűröttem meg csipásan meg kócosan, és mondtam neki, hogy akkor most az van, hogy kicsit vár. Aztán onnantól felgyorsultak az események, és négy órán keresztül a fiúk lapátoltak mi meg anyuval szőlőpréselőset játszottunk, csak betonnal. Azóta a betonnal nincs túl sok dolgunk a locsolgatáson kívül, sajnos egy rohadék macska sem ragadt bele, ellenben most már továbbfejlesztették a kínzásunkat, mert nem csak átmászkálnak az autón a sáros lábukkal, hanem rá is szarnak. Remek.

Most meg megyünk a Csodák palotájába, mert még sosem jártunk ott, aztán megnézzük az Eredetet. Egyébként kivételesen úgy néz ki, hogy még az időjárás sem fog kiszúrni velünk, mert péntektől megyünk a Balatonra, és elvileg akkor már tök jó idő lesz. Most meg hadd essen, legalább megvan az a hihetetlenül jó érzésem, hogy éjszaka a nyitott ablaknál tök jól esik betakarózni. Na megyünk most csodát nézni.

A csodákról jut eszembe, hogy szedem a Dr. Chen csodakapszulát a hajamra, meg a Dr. Chen csodafilteres teát szintén a hajamra, csak azt nem szedem, hanem iszom. A teának olyan íze van, mint amikor portörlésnél telemegy porral az ember szája. Fincsi. Szóval remélem ez nem ilyen kínai tréfa, hogy megetetjük a hülye európaiakkal a darált kutyából készült porízű teánkat meg kapszulánkat, amitől azt hiszik, hogy kinő a hajuk, közben meg jól elchenjük a pénzüket. Nem akarnám elkiabálni amúgy, de szerintem máris kevesebb hajam hullik ki, szóval akármiből is van, részemről rendben.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr402182403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása