Zenóbia

Zenóbia

Rákóczi meg a túrós

2010. április 24. - Zenóbia

A rákóczi túróst amiben pedig tényleg nagyon jó vagyok, sikerült romlott túróból megsütnöm. Ha valaki mégegyszer megkérdezi, hogy -de hát nem kóstoltad meg?- akkor sikítófrászt kapok. Főleg, hogy megkóstoltam, realizáltam, hogy hát ez bizony savanyú. Na de a zacskón az volt, hogy még öt napig jó, meg az is, hogy házitúró és este 10-kor ebből nem azt vontam le, hogy ez márpedig romlott, hanem azt, hogy a házitúró ilyen szar ízű, ez van. Szóval teljes lelkesedéssel két órai munkát tettem egy olyan dologba, amiről már az elején tudtam, hogy szar lesz, és ki kell dobni. Mert ügyes vagyok, és logikusan átgondolom a cselekedeteimet. Viszont egyel kevesebb tepsi süteménytől csorgatom a nyálam. 

Rákóczinak, ha valakit érdekelne rajtam kívül, semmi köze a sütihez, hanem egy Rákóczi János nevű szakácsmester alkotta meg, és az 58-as brüsszeli világkiállításon vált híressé.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr891948692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása