Zenóbia

Zenóbia

Testápolás felsőfokon

2010. április 18. - Zenóbia

Loretta ma büszke lenne rám, mert neki van ilyen heppje, hogy 25 fölött krémezni kell, mert különben lassan lepotyognak a végtagjaink vagy ilyesmi.

Vegyük sorra: a torna után lezuhanyoztam, közben használtam a dörzsi szivacsot a kritikus területeken, hogy ledörzsöljem az elhalt hámsejteket. Aztán jól megtörölköztem, majd bekentem a mellfeszesítő krémmel a dekoltázsomat. Következett a narancsbőr elleni krém, szintén a kritikus területekre, maszírozó mozdulatokkal bedörzsölődött. Majd a kimaradt részekre a testápoló, hogy friss és üde illatú bőröm legyen, és nehogy kiszáradt. Ezek után még az arcomra kentem külön éjszakai arckrémet, és szemránckrémet.

Az egy dolog, hogy ezt így mind félévente egyszer csinálom meg, mert lusta vagyok. De most komolyan. Normális dolog ez??? Nekem pedig még nincs is külön kéz és lábkrémem. Most akkor vegyek?

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr861932462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása