Zenóbia

Zenóbia

Marhaságok

2010. április 18. - Zenóbia

Az omlósz csirke reklámban a kiscsávót konkrétan kilógatnám az erkélyről amíg meg nem ígéri, hogy szoha többé nem mondja, hogy omlósz. A CIB reklámmenedzserei pedig komolyan gondolják, hogy azért fogok náluk megtakarítási számlát nyitni, mert majd egy év múlva adnak plussz ötezer forintot ajándékba?? na ne már. Bár végül is Iván rávilágított, hogy az már egy pár cipő, ha a megfelelő helyen veszi az ember. Ettől még szánalmas.

A másik szánalmas, hogy az előbb olvastam egy kedves kommentelő véleményét egy blognál, miszerint hogyan tartsuk meg illetve őrizzük meg szépségünket. Szerinte annyira egyszerű az egész, hogy keveset kell enni, sok folyadék, legyünk ápoltak, ne együnk szénhidrátot, és kapjuk meg a napi szeretet adagunkat. Gondoljuk ezt át mégegyszer. Együnk keveset, de abban aztán semmi szénhidrát ne legyen, de majd a szeretettel jóllakunk. Nyilván hitgyülekezetes.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr61932436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása