Zenóbia

Zenóbia

az eső miatt van

2010. április 13. - Zenóbia

Szeretnék otthon lenni és esős időben megnézni a gilmore girls-t első évadtól az utolsóig, a kanapén ücsörögve pléd alól, és lenne a kezem ügyében forró tea meg süti, estefelé egy pohár bor is odakerülne valahogy. Drukkolnék közben végig, hogy Luke és Lorelai egymásra találjon végre végképp. 

Szeretnék bemenni az alexandrába, és megvenni az összes könyvet amit csak megkívánok, és szeretném ha lenne ikeás piros könyvespolcom mire hazaérek velük, és egyenként felpakolhatnám őket rá, és aztán egyenként újra levenném őket, beléjük olvasnék és örülnék, hogy de jó.

Szeretnék lefogyni három kilót.

Szeretném a móricz zsigmond körtéri alexandrát ajándékba megkapni, és átalakítani hogy ott tudjunk lakni. Az ezoterikus és lelki tanácsadó könyveket elosztogatnám, mert idegbajt kapni nem szeretnék.

Szeretnék őszi-téli-tavaszi-nyári ruhatárat alapdarabokkal, és mindezt egy gardróbban. 

Szeretnék több napig egyfolytában letehetetlen könyveket olvasni.

Szeretnék elmenni egy hétvégére egy barátnővel, és best magazint olvasni meg verseket, és sétálni, és igazából szerelmet meg született feleségeket nézni dvd-n, és közben dumálni meg nevetgélni, és pasikat kibeszélni és színészekről álmodozni, és közben fagyit enni az ágyban. 

Szeretnék táncolni, és becsípni annyira, hogy azt érezzem én vagyok a legszebb királylány a buliban.

Szeretnék life networkon fogyókúrás műsorokat nézni egész nap. 

Szeretnék unatkozó háziasszony lenni, és kideríteni hogy tényleg unatkoznék-e.

Szeretnék Veronában élni. 

Ön mit szeretne kedves olvasó? 

  

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr331917459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása