Zenóbia

Zenóbia

kitty meg a birka a két titkosügynök

2010. március 09. - Zenóbia

és az milyen, hogy ezerrel nyomogatom a telefont, meg rángatom a zsinórokat, hogy de hát miért nem szól a zene, mire kiderült, hogy nincs a fülemben a dugó....

miután intelligensen megoldottam a problémát, hallgattam egy kis savage gardent (de ez már egy másik album) meg amy mcdonaldot felváltva. 

Ők meg itt a hű segítőtársaim az irodában, a kitty aki tud cukorkát köpni, de ezt már említettem, és a birka, aki pecsételni tud ha letekerem a fejét. most épp nagyon sejtelmesen és igazán titkosügynökösen állnak.

a nagyon vicces viszont az, mikor valaki behozza a gyerekét aki nem észleli hogy félek tőle, szóval megpróbál barátkozni velem. Ilyenkor pánikszerűen (mert most akkor vagy leharapja a fejem vagy nem) előrántom kittyt meg a birkát, mint a westernfilmekben a pisztolyokat szokták, és kérdés nélkül elárasztom cukorkákkal meg birkás pecsétekkel, amitől annyira meglepődik, hogy otthagy.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr661819115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása