Zenóbia

Zenóbia

vidáman mérgezzük magunkat

2010. február 25. - Zenóbia

Remek, ki kell hívnunk egy gázszerelőt, mert tegnap megint becsipogott a szénmonoxid jelzőnk. Így jobban belegondolva nem vagyunk egy idegbeteg típusok egyébként, mert ezt kb. egy éve játsszuk már. Eleinte a fürdőben tartottuk, de ott túl gyakran csipogott, szóval átraktuk a hálóba (ez is azt mutatja milyen felelőségteljesek vagyunk), hogy na ha már ott is csipog akkor már tényleg gáz van. Mostmár harmadjára tette ezt tegnap, egyszer hajnali háromkor keltünk fel szellőztetni kicsit, úgyhogy megérett az idő a gázszerelőre. Remélhetőleg kitartunk míg ideér. Lehet szurkolni.

és hazafelé akkor is megveszem az új nora robertset, mert reggel elfogyott a buszon a könyvem, és utazás közben muszáj olvasni, mert különben eltévedek. és ráadásul spórolok is, mert találtam a táskámban még egy darab ezer forintos ajándékutalványt, az pedig köztudott, hogy az ilyesmi nem pénz, hanem ajándékba kaptuk, ezért muszáj egyből elkölteni. Az Ivánnak mondjuk tök hiába magyarázom, hogy a melegjegy sem pénz, nem érti.

Estére meg nagyon izmosak leszünk mindketten, mert megyünk edzeni, Iván rendesen teremben ahogy kell, én meg csak úgy szakadtan otthon. Még az is a különbségek közé tartozik, hogy nekem 1 kg-s súlyzóim vannak, neki meg 70.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr571788880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása