Zenóbia

Zenóbia

Kinder Country házilag

2014. május 06. - Zenóbia

A Loretta már régi lakója a blognak, és nem egy szextelefon társaságnál dolgozik, mint ahogy azt a tőlem kapott nevéből gondolná az ember, hanem itt velem. Szóval mindketten szextelefon társaságnál dolgozunk. Nem. Viszont már nyolc éve kávézunk együtt, miközben megtárgyaljuk a mindent, meg nagyon vállalkozó szelleműen selejtezzük egymás ruhatárát félévente, miközben leisszuk magunkat, nagyon hatékonyak vagyunk egyébként olyankor. Emiatt pedig jár az sk csoki: 

tablascsoki2.jpg

Kinder Country csokoládé

Hozzávalók:

- 100 g Kinder mikulás, vagy Kinder tojás

- fél marék corn flakes

- szilikon csokitábla forma

tablascsoki7.jpg

tablascsoki3.jpg

A miku 2/3 részét gőz fölött felolvasztod, leveszed a gázról, hozzákevered a maradék 1/3 részt is, míg fel nem olvad benne teljesen. Akkor belekevered a corn flakest, majd ügyesen átöntöd a formába. Ha megvan odacsapkodod kicsit a konyhapulthoz, aztán mehet a hűtőbe. Pár óra múlva lefejtegeted róla nagyon óvatosan a formát, becsomagolod, tádámm, szülinapi ajándék Lorettáknak, akik imádják a Kinder Coutnry-t. Két másik szülinapos is volt aznap, így lett még aszalt áfonyás táblás csoki is, meg sós mogyorós tejcsoki is, amiből kettőt kellett csinálnom, mert az első eltört, mikor applikáltam kifelé a formából. Meg a második is, de még mindig jobb két törött csokit kapni, mint egyet sem. Nem? De.

tablascsoki1.jpg

A sós mogyorós rohadt jó volt, csak mondom.

Zenóbia a Facebookon! Hmm?

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr916055479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása