Zenóbia

Zenóbia

Stíriai metélt gagyi verzió

2012. augusztus 11. - Zenóbia

Ennek például simán adhattam volna azt a címet, hogy: Stíriai metélt (ebédételnek is finom), ha én lennék Péter Jánosné, de nem vagyok. Annyira jó vaníliás sütemény illat van most a lakásban, hogy az hihetetlen, már csak ezért is megérte.

sztiriai4.jpg

A gagyi verzió alapja egy zacsi spagetti tészta. Az enyémben negyven dekányi volt épp. Főzzük meg, leszűrés után rakjuk némi margarinra, hogy ne ragadjon össze.

Kutyuljuk össze az alábbiakat:

- 50 dkg túró

- 5 tojás sárgája

- 4 zacskó vaníliás cukor

- porcukor amennyit gondolunk

- 1 kis doboz tejföl

sztiriai1.jpg

Kutyuljuk össze a fent összekutyultak a kifőtt tésztával. Kutyuljuk hozzá az öt tojás felvert habját. Öntsük tepsibe. Süssük meg. Együk lekvárral. Szerintem. De szerintem mindent együnk lekvárral. Soha többé nem akarom leírni a kutyulni szót, de attól tartok, mégis le fogom. kuty

sztiriai3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr264706829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyekmec 2012.08.12. 00:15:44

ez inkább spagettis vargabéles

Provokat Úr 2012.08.12. 08:40:50

@nyekmec: Egyetértek, ez egy vargabéles, spagettiből. Semmi köze a stíriai metélthez, azon kívül, hogy at alapanyagok hasonlóak.

Erzgebirge 2012.08.12. 13:00:36

Szerintem pedig soha és semmit ne rakjunk margarinra.

ajmfebulosz · http://diajmfebulosz.blogspot.com/ 2012.08.16. 11:35:19

szerintem meg nem mintha ebbol ennetek kene, vagy barmi.
süti beállítások módosítása