Zenóbia

Zenóbia

Csuklik

2010. augusztus 13. - Zenóbia

A kék fényig még nem is, de a két pohár borig már eljutottam tegnap a kocsmában történő meghívó átadás kapcsán. Ha nem ez lett volna nagyjából az utolsó amit még át kellett adni, ezt most bevezetném, de így csak javasolni tudom a leendő menyasszonyoknak/vőlegényeknek, lényegesen élvezetesebb mint házhoz vinni. Viszont egész úton hazafelé csuklottam. Utálok csuklani. Az egyetlen módszer pedig ami beválik az elmulasztására, az 10 korty víz, egy levegővel, ami nyilván az én baromságom, de nekem ez jön be.

Este pedig végre Agárd, vasárnapig, szerintetek fog-e szakadni az eső, hát persze, hogy igen. A remény azért még él bennem, hogy tudunk holnap strandolni és napozni és rejtvényt fejteni közben, és nem gondolni semmire.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr82218397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása