Zenóbia

Zenóbia

Bicikli meg wellness

2010. május 23. - Zenóbia

Tegnap a tescoban miután fizettünk, letámadott minket egy srác, hogy azonnal vegyünk wellness hétvégét amit akármikor, akárhol felhasználhatunk, és éljünk a mának, ő is nagyon spontán módon él, de ezt így kell, alig kerül valamibe, és ezért a pénzért az egész wellness részleget használhatjuk, de tényleg az egészet, medencéket is meg minden, és nem ám csak egy van, hanem több is, és masszőrök is vannak, és lehet velük maszíroztatni, az nagyon jó dolog ám, és reggelit is kapunk ezért az árért, svédasztalosat, nem ám csak egy szalámis zsömlét, hanem többféléből lehet választani, kánaán meg minden. Ha ez nem lenne elég, a környéken kapunk ingyen belépőt a múzeumokba, van belőlük legalább kettő, ha nem három, és bérelhetünk biciklit is, amivel kirándulhatunk a környéken, ez  most a legnagyobb divat, mindenki wellneselni megy, és igaz, hogy mindenki elhajtja őt a szövegével, mert nem érnek rá, vagy nyugdíjasok és nincs pénzük, de mi látnivalóan nem vagyunk nyugdíjasok, ráérni meg nyilván rárérünk, mert már fél órája hallgatjuk, szóval nem is kell annyit befizetni amennyit az előbb mondott, elég lesz csak egy kicsike foglalót, amennyi készpénz van nálunk csak annyit, a többit ráér később is, és ha gyerekeink vannak akkor az is nagyon jó, mert a környék kiválóan alkalmas kirándulásra a gyerekekkel, és van gyerekmedence is, ahol lehet velük pancsikolni, van gyereketek? nincs? nem baj, de ha lenne ezt mind megtehetnétek, és benne van ez is az árban, nem is kellene érte külön fizetni. Megígértük neki, hogy kedden visszamegyünk és befizetünk mindent, csak hadd távozzunk békességben.

A biciklibérlésről meg eszembe jutott, hogy a biciklizéshez való viszonyomat nagyjából ezzel a kis történettel lehetne jellemezni:

Egy volt pasim egyszer mikor még nem a volt pasim volt, és külön töltöttük a hétvégét, felhívott szombat délután, hogy mit csinálok. Elmeséltem, és visszakérdeztem, hogy ő vajon mit csinál éppen.

Régi pasi: - Megyek át biciklivel a nagymamámhoz.

Zenóbia rémült hangon: - Jézusom, de hát akkor hogyan tudsz telefonálni????!

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr82026056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása