Zenóbia

Zenóbia

viccesvicc

2010. április 07. - Zenóbia

Iván ilyen viccet küldött nekem délután, el is gondolkodtam vajon ez előre vetíti-e jövendő életünk közös örömteli eseményeit.

Jön egy nő a dokihoz, kékre - zöldre verve, a doki felkiált: Istenem mi történt magával?
A nő mondja: Akárhányszor jön haza az uram részegen, annyiszor megver.
Hm, mondja az orvos, tudok erre egy teljesen biztos és hatásos szert.
Azután amikor jön az ura haza, vegyen egy csésze kamilla teát és öblítse a torkát, alaposan öblítse...

2 hét múlva jön ugyanaz a nő a dokihoz, de virágzóan néz ki és mondja:
- Doktor úr ez csodálatos amit javasolt, képzelje, jön az uram holt részegen én meg csak öblítem, meg öblítem a torkom, ő meg nem bánt engem...

- No látja, egyszerűen csak kussolni kell...

Mikor hazaért, adtam neki gyorsan vacsorát meg sört, nehogy itt agresszívvá váljon. Azóta ülünk a kanapén és azon fantáziálunk, hogy a kindertojásból kinyert kisautó meg kisbusz biztos, hogy mihelyt kitesszük a lábunkat reggelente, elkezd versenyezni a pirostojások és csokibirkák állította akadálypályán. Most éppen úgy tesznek mintha nem történt volna semmi napközben, de mi azért tudjuk amit tudunk.

most meg túrórudit eszik, és feltette az asztalra a lábát....ez már a kezdődő agresszió jele. "P. Iván az előző este elfogyasztott alkoholtartalmú italok hatására bántalmazta élettársát K. Zenóbiát oly módon, hogy brutálisan letömködött a torkán egy fél túrórudit" 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr271902883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása