Zenóbia

Zenóbia

márpedig nyár lesz mindjárt

2010. március 11. - Zenóbia

valami bajuk van velem a sámánoknak, de mostmár akkor sem tudják elvenni a kedvem, ha még egy hétig hófúvásokkal terrorizálnak. mert tudom, hogy két hét múlva már emlékezni sem fogok erre, hanem tavasz lesz, és kiscipő meg kiskabát, nem lesz viszont harisnya, sapka, meg három darab csíkos térdzokni a csizmában, mert csizma sem lesz. 

borzasztóan utálom a telet egyébként, nekem a hideg a legnagyobb ellenségem. szép a hó meg minden, de kizárólag a meleg nappaliból a takaró alól nézve, egy pohár borral a kezemben, a másikat meg fogja az Iván. De most jön a kedvenc időszakom őszig, ez most az én nyaram lesz. Lemosom az erkélyünket, teleültetjük a virágládáinkat megint büdöskével, és ott fogunk élni a világ legkényelmesebb ikeás kertiszékein. Ilyenkor ott reggelizünk, ebédelünk, vacsorázunk, ott olvasunk, Iván ott fog laptopozni, ott borozunk és beszélgetünk, őt eszik a szúnyogok, mert ha ő ott van, akkor én nem kellek nekik. Tiszta haszon. Esténként gyertyaégetés lesz, ebben semmi romantikus felhang nincs, egyszerűen csak folyton kapunk nagyon randa gyertyákat, és hát ez a legkézenfekvőbb módja annak hogy megszabaduljunk tőlük. Ha nem kapunk veszünk, csak mi szebbeket.

hű és lesz még grillezés is a kertben, a füvesítésünkön tavaly mindenki szanaszét röhögte magát, hátha most javult az állapota a télen a hó alatt. Ha nem, akkor egyszerűen beborítjuk betonkockákkal, szarunk a természetre. A grillünk sem kevésbé vicces, mert mondták hogy fessük már be betonfestékkel, hogy ne ázzon szét, a felénél elfogyott a szürke festék, Apu meg uv zöldre cserélte, mert az volt otthon. A tetejét most télen egy marha nagy sötétkék vödör takarja, még a google műholdról is látszik, szerintem ők meg ezen röhögnek. 

lesz még vízpartozás lángossal meg hekkel, és gofrival, mert a velencei csokis gofri az olyan. Tejszínhabbal. Fürdés is lesz, úszás az nem, mert 14 évesen tanultam meg úszni egy perverz oktatótól, de csak annyira hogy nyakig érő vízben kiválóan tudok úszni, annál mélyebb vízben viszont már egyáltalán nem.

lesz még 40 fokban izzadás is a nappaliban, és átkozódás Iván részéről hogy mikor veszünk már klímát, de ettől függetlenül mi leszünk a legboldogabban izzadó páros ezen a nyáron.

ma egész nap ilyenekről fogok álmodozni, és olyanokról amik még lesznek, vagy lehetnének.  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr611830675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása