Zenóbia

Zenóbia

ragaszkodjunk szokásainkhoz, jobb az úgy

2010. március 11. - Zenóbia

Jól elvagyunk egymással a közlekedés meg én, lassan feladom szerintem. ma reggel megint megszivattam magam, mert valami belső sugallat miatt a jobb oldalon ültem le a buszon, aztán rájöttem, hogy a belső sugallatokra nem szabad hallgatni. Legalábbis az enyémekre semmiképp.

egyrészt felszállt egy olyan ember a buszra, aki eddig még sosem, már ez elég durva. másrészt ez egy igen büdös ember volt, így aztán nyitott ablaknál utaztunk a hangulatos hóesésben. A hóesés különösen hangulatos ha a buszban is esik, nem csak kint. a büdös ember a rohadék 139-es buszra is követett, ahol még csak odébb sem tudsz menni, mert mindig annyian vannak rajta mint a heringek. (akik amúgy boldogok)

szóval a kísérletem, hogy mától radikálisan megváltoztatom az életemet nem jött össze, holnaptól marad újra a bal oldal. ez most úgy hangzik, mintha nem túl rejtett politikai mondanivalóm lenne.

az iwiwen pedig egy újabb volt osztálytárs, aki a tegnapi nap folyamán 36, azaz harminchat darab képet rakott fel a pocakjáról.

Szerencsére jövőhéten egyik este a Melisszánál alszom, vele már a múltkor is megállapítottuk, hogy valaki félreérthetett valamit anno, mert az akkori elképzelésünk szerint már kéne lennie két gyerekünknek akik több mint 1 évesek, egy férjnek, meg kertes családi háznak kutyákkal. Lehet venni kéne egy kutyát, és meg kellene keresni az elképzeléseinket. hová lettek? - de mikor egész jól elvagyunk nélkülük is -

az közben nincs elfelejtve, hogy mindjárt itt a nyár, és lesz még fagylaltevés is, meg barátokkal kerthelységekben ücsörgés is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr631831224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása