Zenóbia

Zenóbia

az Iván fóbiája

2010. február 24. - Zenóbia

ja, és az Ivánnak van egy ilyen fóbiája, hogy egészkor és félkor nem lehet semmibe sem belekezdeni, mert azt csak a lúzerek csinálják. Így például soha nem állítunk ébresztést fél hétre, hanem 6:33-ra vagy 6:37-re, szerintem a 6:35 is kritikus.

vagy amikor beszélünk telefonon, és megkérdem hogy mikor ér haza, a válasz biztos hogy valami olyan, hogy kb. 12 és fél perc múlva. Ebben az az érdekes, hogy Apu is folyton ilyen időintervallumokat ad meg, szóval ebből a felsőbb éves pszichológus hallgatók levonhatják a megfelelő következtetéseket. De mivel legtöbbször igyekszem a kedvében járni neki, ezért miután egy párszor már rámszólt, ma sem indulok el háromkor hanem megvárom a 15:03 percet. Ilyenekből tudja, hogy fontos számomra a véleménye.

és sietek haza nagyon, mert ma szép új küszöbök kerültek a lakásunkba, pedig ott sem voltunk, és már nagyon várnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr721773010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása