Zenóbia

Zenóbia

travel channel

2010. február 18. - Zenóbia

tegnap még a travelt is néztük. Ez így mondjuk hülyeség, mert ha nem konkrét dolog miatt kapcsoltuk be, akkor folyton az megy háttérzajnak. És mókás volt, mert a chef abroad éppen magyarországon járt. (és már azon is gondolkodtunk a pasival, hogy majd írunk nekik figyelmeztető levelet, hogy a chef abroad az kimondva nem "csíf" abroad mert az mást jelent, és az meg egy hülye cím lenne a műsornak) Bírom azt a fickót, nemtudom milyen magas lehet, de tuti 2 méter fölött van.

Szóval itt járt mifelénk egy kis faluban és disznóvágáson vett részt. A töltöttkáposztát imádta, azt mondta olyan mint a gulyás....ez mondjuk tipikus, szerintem a túrós palacsintánkra is azt mondják hogy jééééé, olyan mint a gulyás...
 
a véreshurkát viszont majdnem kiköpte. Pedig rizzsel volt gyártva, és úgy az igazán finom. És a hagymás vérrel meg sem kínálták. Aztán volt harmonikaszó és meghatódás, jó volt.
 
amúgy pont a múltkor gondolkodtam rajta, hogy vannak ezek a közvélemény kutatók, akik odajönnek és megkérdezik hogy mit szoktál nézni a tévében, te mondod hogy hát spektrumot meg discoveryt- ők meg mondják hogy aha, kösz, aztán kiröhögnek hogy persze mindenki ezt mondja, és közben meg mónikát néznek.
Na hogy mi vagyunk azok, akik viszont tényleg. és persze a viasatot, ami fontos, mert a sorozatokat is bírjuk. A pasi mondjuk megőrül a vörös hajú helyszínelős embertől, aki na jó, tényleg csak szomorúan lehajtott fejjel tud balfelé nézni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenobia.blog.hu/api/trackback/id/tr531768314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása